ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευαγγέλου, ο… ευαγγελιστής της «εξυγίανσης» σε αποστολή καμικάζι!

Ο Άρης βίωσε την κλοπή της χρονιάς, όταν ο… Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου, λειτούργησε ως καμικάζι, ένας γνήσιος… ευαγγελιστής της “εξυγίανσης”!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Ευαγγέλου απέβαλλε αναίτια τον Μπράουν Ιντέγε του Άρη, ενώ στο 78’ υπέδειξε ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, δίνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει… Αν μπορούσε θα έβαζε και ο ίδιος την μπάλα στα… δίχτυα. Δεν πρόλαβε όμως.

Δεν είναι η πρώτη φορά που λειτούργησε… εξυγιαντικά.  Στις 26 Ιανουαρίου του 2019, η ΑΕΚ αντιμετώπισε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και επικράτησε 2-0 με γκολ των Μάνταλου και Ποντένσε. Όλοι θυμούνται ότι ο αρχηγός της αθηναϊκής ομάδας είχε σκοράρει έχοντας προηγουμένως κοντρολάρει τη μπάλα με το χέρι… Το είχαν δει όλοι, εκτός από τον Ευαγγέλου… Οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι του Πανιωνίου είχαν διαμαρτυρηθεί έντονα στον Ευαγγέλου, αλλά εκείνος ασυγκίνητος μέτρησε το τέρμα και άνοιξε στην ΑΕΚ το δρόμο για τη νίκη.

Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι  ο 36χρονος διαιτητής ορίζεται συχνά στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Είτε στο γήπεδο, είτε στο VAR, το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία για να… δείχνει τα σωστά στην προώθηση της «εξυγίανσης». Ο Ευαγγέλου διαιτήτευσε το διπλό του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό επί του ΝΠΣ Βόλου, το μόνο που κανένας δεν έφυγε παραπονεμένος…

Φυσικά, οι προθέσεις φάνηκαν από τον ορισμό του. Μπορεί η εντοπιότητα να μην ισχύει πλέον, αλλά ήταν φανερό ότι η ΚΕΔ έδειξε ότι θα κάνει το παν να “σπρώξει” την ΑΕΚ. Με θύμα για μια ακόμη φορά τον Άρη.

To Top