ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ευεργετική η παρουσία του Σίμτσακ, αλλά ο Χάγκινς οφείλει να επανέλθει άμεσα

Το ντεφορμάρισμα των δύο βασικών ψηλών του Άρη είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα της ομάδας. Η παρατεταμένη “κοιλιά” που κάνουν στην απόδοσή τους οι Γουάιτ και Χάγκινς, κυρίως ο δεύτερος, είναι ο μεγαλύτερος “πονοκέφαλος” για τους κίτρινους.

Αν για τον Γουάιτ μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι απλά είναι άστοχος στην επίθεση, αλλά αμυντικά δίνει λύσεις και βοηθάει πρωτίστως στην ομαδική αμυντική λειτουργία, για τον Χάγκινς το 2016 εξελίσσεται σε… μαύρη τρύπα.

Ο σέντερ του Άρη μοιάζει εκτός κλίματος αγώνα, έχει μονάχα κάποιες εκλάμψεις και απέναντι σε παίκτες υψηλού επιπέδου στο Last 32 χάθηκε.

Η ευεργετική παρουσία του Βασίλη Σίμτσακ έσωσε τους κίτρινους χθες, αλλά αυτό που έγινε χθες δεν είναι το φυσιολογικό, πιθανώς και δεν θα ξαναγίνει. Ο Χάγκινς οφείλει να επανέλθει, οι υπόλοιποι μέσα στην ομάδα οφείλουν να τον επαναφέρουν, διότι ψηλός στην αγορά τη δεδομένη χρονική περίοδο που να δίνει ποιοτικές λύσεις σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει.

Οι κίτρινοι προσπάθησαν να φέρουν στην Θεσσαλονίκη τον 26χρονο σέντερ της Νίζνι (παίζει κι αυτή στο Last 32), Ρασίντ Μαχάλμπασιτς, ωστόσο οι Ρώσοι δεν τον άφησαν. Υπάρχει ένα μικρό παράθυρο για να επανέλθουν οι κίτρινοι, αλλά προς το παρόν συνεχίζουν ως έχουν.

To Top