ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευθυμίου: «Συναντήθηκα με Αυγενάκη, μίλησα με Ζαγοράκη και Καρυπίδη, πρέπει να αποκατασταθεί η αδικία και με αναψηλάφηση»

Στο Yellow Radio 101,7 φιλοξενήθηκε η βουλευτής Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου, μιλώντας σχετικά με την απόφαση αφαίρεσης 6 βαθμών από τον Άρη.

Αρχικά ανέφερε:

Παρακολουθώ τις εξελίξεις, είναι πολύ άσχημο ότι ο Άρης τιμωρείται και πάλι βάναυσα, έχει τιμωρηθεί και στο παρελθόν και το έχει πληρώσει. Είναι μία άδικη απόφαση, αυτό το κρίνω και ως νομικός, υπάρχει μάρτυρας. Αυτή η απόφαση της ΕΠΟ δεν τιμά το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Για αυτό ένιωσα την ανάγκη να δείξω την αντίθεση μου. Ξεκινάει τώρα το πρωτάθλημα, διακυβεύονται πολλά.

Ενώ συνέχισε:

Δεν μπορεί επίσης για ένα γεγονός που έγινε πριν τέσσερα χρόνια να βγάζεις τώρα μία απόφαση. Με τα δεδομένα που ερεύνησα νομίζω ότι η πιο λογική νομική οδός είναι η αναψηλάφηση, να δούμε αν υπάρχει δυνατότητα να βρεθούν νέα στοιχεία. Δεν είμαι δικηγόρος ειδικευμένη στο αθλητικό δίκαιο, όμως έχω εικόνα. Η νομική μου άποψη σε αυτή τη στιγμή, είναι η αναψηλάφηση με τυχόν νέα στοιχεία που μπορούν να βρεθούν. Είναι μια νομική διέξοδος. Υπάρχει και η δικονομία. Προβλέπει συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να γίνουν, άρα κινούμαστε σε αυτό το πλαίσιο. Σας λέω ότι σας νομικός, ότι νέα στοιχεία μπορούν να βρεθούν. Σε όλη αυτή η μακροσκελή υπόθεση, μπορεί να γίνει μια νέα έρευνα

 

Για το ραντεβού που είχε με τον Λευτέρη Αυγενάκη:

Ζήτησα αμέσως ραντεβού και εκείνος αμέσως το αποδέχθηκε. Πήρα το αεροπλάνο και κατέβηκα στην Αθήνα. Το έθεσα και στην νομική του διάσταση, αλλά και στην κοινωνική του. Έκανα συγκεκριμένες κινήσεις, μετέφερα το θέμα στο γραφείο του πρωθυπουργού, γνωρίζει ότι υπάρχει θέμα κοινωνικής αναστάτωσης. Έκανα συνάντηση με τον κ.Αυγενάκη ο οποίος κατανόησε το πρόβλημα. Αυτό που ζήτησα από την συνάντηση είναι να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα. Yπάρχει μία θετική διάθεση και πρόθεση, αυτό μπορούμε να πούμε προς το παρόν. Επίσης η τρίτη ενέργεια που έκανα ήταν να μιλήσω τηλεφωνικά με τον Ζαγοράκη. Στόχος είναι να αποκατασταθεί η αδικία.

Για το αν μίλησε με τον κ.Καρυπίδη:

Ζήτησα να έρθω σε επαφή με τον κ.Καρυπίδη και ήρθα σε επαφή αμέσως. Του ζήτησα να μου πει τι θέλει από εμένα. Τα είπαμε και στα πλαίσια αυτά κινήθηκα.

To Top