Ευθυμιάδης: «Μπορούμε να ξεκινήσουμε με νίκες»

Ιδιαίτερα αισιόδοξος στάθηκε, αναφορικά με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος βόλεϊ, ο αντιπρόεδρος του ΑΣ Άρης και μάνατζερ του ΤΑΠ, Κώστας Ευθυμιάδης. Ο κ. Ευθυμιάδης μίλησε στον «Άρης FM 92,8» και ανέλυσε την υπάρχουσα κατάσταση.

Αρχικά τοποθετήθηκε σχετικά με το μείζον θέμα του Ηρακλή και το πιστοποιητικό που περιμένουν να πάρουν οι αντίπαλοι του Άρη στην 1η αγωνιστική: «Περιμένουμε την απόφαση και το σκεπτικό της. Εμείς κοιτάμε τα του οίκου μας, διότι ήμασταν από τις πρώτες ομάδες που πήραμε το πιστοποιητικό. Το θέμα είναι αν έγιναν όλα νόμιμα, διότι η Επιτροπή έχει διατελέσει έναδεδικασμένο. Θέλω να πω πως όλοι θέλαμε να υπάρχει ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα, διότι ως ομάδα έχει μία ιστορία αλλά εμείς θέλουμε να είναι όλα νόμιμα».

Όσον αφορά την πρεμιέρα της Παρασκευής στο Αλεξάνδρειο τόνισε: «Την Παρασκευή είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι και θέλω να κάνω ένα κάλεσμα στον αρειανό κόσμο. Ο κόσμος αυτός που έχει δείξει ότι βρίσκεται δίπλα στο σύλλογο. Αυτό το τμήμα χρειάζεται τον κόσμο, ώστε να γίνει συμπαίκτης και σύμμαχος του βόλεϊ. Είναι ένα άθλημα το οποίο έσπασε πρώτη φορά το κατεστημένο της Αθήνας κι έφερε το πρωτάθλημα εδώ».

Εν συνεχεία επισήμανε και ζήτησε την σωστή συμπεριφορά του κόσμου, ώστε να αποφευχθούν τυχόν πρόστιμα και τιμωρίες: «Να πω πως πρέπει να προσέχει ο κόσμος. Έχουν μπει κάποιες ρήτρες από τον ΟΠΑΠ και θέλω να πω ότι θα έχουμε πρόβλημα σοβαρό αν δεν προσέξουμε, όσον αφορά τις χορηγίες. Να ξέρετε ότι κάναμε και μείωση των μισθών και θέλουμε την συμπαράσταση».

Επίσης, δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το πρόγραμμα της ομάδας: «Παίζουμε με Ηρακλή εντός, με Λαμία επίσης εντός κι έπειτα κατεβαίνουμε να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό. Καταλαβαίνετε πως μπορούμε με το ‘καλημέρα’ να κάνουμε το 3/3 σε νίκες».

Σχετικά με τη δυναμική του πρωταθλήματος, πρόσθεσε: «Δεν δυναμώθηκαν οι ομάδες, υπάρχει κρίση και θα είναι ανταγωνιστικό πολύ το πρωτάθλημα. Έχουν ευκαιρία όλες οι ομάδες να κάνουν κάτι σημαντικό. Ο Παναθηναϊκός για παράδειγμα να θυμίσω πως δεν ήταν από αυτές τις ομάδες που πήραν άμεσα το πιστοποιητικό συμμετοχής».

Τέλος, μίλησε και για τους στόχους της ομάδας τόσο φέτος, όσο και σε μακροχρόνιο διάστημα: «Στόχος μας από την αρχή είναι μία ανταγωνιστική ομάδα. Βέβαια φέτος δίνουμε βάση στα τμήματα υποδομής, γνωρίζοντας πως αυτό το εγχείρημα θα αποδώσει καρπούς σε έξι – επτά χρόνια, όμως δεν γίνεται αλλιώς. Δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτή η αιμορραγία χρημάτων».

To Top