Ευθυμιάδης: «Να κλείσουμε το 2011 με νίκη»

Ο Άρης μετρά αντίστροφα για το σημερινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (19:00) και λίγο πριν από το πρώτο σερβίς ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Κώστας Ευθυμιάδης, μίλησε στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου για την συγκεκριμένη κρίσιμη αναμέτρηση.

Αναφερόμενος στην πρωινή προπόνηση του Άρη στο κλειστό της Πυλαίας, είπε: «Είναι κρίσιμη η καμπή της σεζόν. Είναι οριακό το παιχνίδι και για εμάς και για τον αντίπαλό μας. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Το πρωί πήγαμε και κάναμε προπόνηση στο γήπεδό του. Επικρατούσε βέβαια πολικό ψύχος, αλλά όλα είναι καλά στην ομάδα».

Για τις λεπτές ισορροπίες που υπάρχουν στο φετινό πρωτάθλημα, ο τιμ μάνατζερ των «κίτρινων» τόνισε: «Όλοι μπορούν να νικήσουν όλους. Είναι πολύ αμφίρροπη η κατάσταση. Χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση κι ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Σχετικά με τις συνθήκες διεξαγωγής του αντίστοιχου περσινού ντέρμπι και τις ανησυχίες μήπως επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα και σήμερα, ο Κώστας Ευθυμιάδης σχολίασε: «Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Εύχομαι να μην συμβούν τα έκτροπα που συνέβησαν πέρσι. Έπρεπε να διακοπεί το ματς. Είναι αξιοπερίεργο ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη στο παιχνίδι που γίνεται εκεί. Τα αντίστοιχα παιχνίδια στην έδρα μας είναι όλα τηλεοπτικά. Πρέπει να πάμε εκεί και να κερδίσουμε».

Κλείνοντας, έκανε έναν απολογισμό για το 2011, αλλά και μια ευχή για το 2012: «Η χρονιά που φεύγει μας αφήνει μία πίκρα, λόγω των τραυματισμών. Ήταν μία άτυχη χρονιά. Θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ πιο ψηλά. Στο στάδιο της προετοιμασίας έγινε δουλειά που δεν μπόρεσε να βγει στους αγώνες, λόγω των τραυματισμών που είχαμε. Ευελπιστώ στο επόμενο έτος, αλλά και στο σημερινό παιχνίδι, να έχουμε αυτή την τύχη που μας έλειψε».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top