Χωρίς κατηγορία

Ευθυμιάδης στην ΚΜΑ: “Καμία σοβαρή διοίκηση δεν διώχνει προπονητή τόσο γρήγορα! Αφήστε τον Χατζηνικολάου να δουλέψει”!

Οι ενστάσεις για το άσχημο ξεκίνημα ήταν δεδομένες από όσους παραβρέθηκαν στο Aris Sports cafe για τη “βραδιά της Δευτέρας” της ΚΜΑ. Οι τόνοι ανέβηκαν από την στιγμή που τον λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Ευθυμιάδης.

Αρχικά ανέφερε: “Σύμφωνα με τα αποτελέσματα θα κριθεί ο προπονητής και ο κ.Μούτας. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα με το “καλημέρα”. Και εμείς είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα για να αλλάξουμε προπονητή αυτήν εδώ την στιγμή. Καμία σοβαρή διοίκηση δεν διώχνει τον προπονητή της τόσο γρήγορα, επειδή δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα σε δύο παιχνίδια.”

 Συνέχισε λέγοντας: “Όλοι είναι πληρωμένοι στην ομάδα και όλες οι οικονομικές ατασθαλίες των προηγούμενων μηνών τακτοποιήθηκαν. Δεν χρειάζεται να κατακεραυνώνετε, και να ακούγεται ότι η διοίκηση  δεν δίνει την δέουσα σημασία στο αγωνιστικό. Και εμείς είμαστε Αρειανοί και μας στενοχωρεί το κακό ξεκίνημα, ωστόσο δεν μπορούμε να δώσουμε μια “κλωτσιά” και να τα γκρεμίσουμε όλα. Πρώτα ο Θεός, θα μπούμε στον πτωχευτικό κώδικα και το άρθρο 99 και του χρόνου θα έχουμε το ελευθέρας στις μεταγραφές και θα ανεβούμε αισθητά επίπεδο. Δώστε χρόνο στα νέα παιδιά και δεν θα το μετανιώσετε”.

Συμπλήρωσε: “Θέλουμε ως διοίκηση να συνεχίσει ο κόσμος να μας εμπιστεύεται. Δίνουμε καθημερινό αγώνα. Δεν κάνουμε λόγο για εφησυχασμό, ούτε ζητάμε από τους φίλους των κιτρίνων να φυτοζωούν και να μην παίρνουν θέση στα τεκταινόμενα της ομάδας. Απλά, όπως και γω είμαι πολιτικός μηχανικός και όχι προπονητής, αφήστε τον Χατζηνικολάου να δουλέψει. Μην περνάμε αυτό το αρνητικό κλίμα μέσα στην ομάδα, γιατί σίγουρα δεν βοηθάει.”

Κλείνοντας τόνισε: “Πολλοί ποδοσφαιριστές όταν αναλάβαμε, δεν θέλανε να ακούσουν για Άρη. Ο λόγος φυσικά ότι στην ποδοσφαιρική πιάτσα δεν έχουμε και το καλύτερο όνομα όσων αφορά της πληρωμές. Εμείς ήδη ανατρέψαμε αυτή την κατάσταση να είστε σίγουροι”.

Παναγιώτης Κυμπριχτσής

To Top