Χωρίς κατηγορία

Ευθυμιάδης: “Το άρθρο 99, ο Ηλιάδης και ο επενδυτής”

O αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Κώστας Ευθυμιάδης μίλησε μεταξύ άλλων για την απορριπτική απόφαση του δικαστηρίου για την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99, για το αν υπάρχει σκέψη αλλαγής των νομικών που χειρίζονται την όλη υπόθεση, για το αν θα κατατεθεί έφεση και για την έλευση πιθανού επενδυτή, όπως ακούγεται.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε γενικότερα στην μη υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99: «Ήταν μια άσχημη εξέλιξη για τα δρώμενα και τον Άρη. Εγώ, έχω να ρωτήσω το εξής: Μήπως το χειρότερο που υπάρχει στην απορριπτική απόφαση είναι αυτό που αφορά το άρθρο 44 και την επόμενη πορεία του Άρη, που έγιναν μεγαλύτερα χρέη; Ό,τι μας αναλογεί, θα το αναλάβουμε. Σίγουρα επηρεάζει η βαθμολογική θέση. Δε θέλαμε να είμαστε εκεί. Αλλά, ακόμη είναι νωρίς. Μπορούμε να ενισχυθούμε τον Ιανουάριο.

Ό,τι μας ζήτησε η νομική υπηρεσία, το πήρε. Υπήρχαν παίκτες που δε δέχονταν με τίποτα να μιλήσουν μαζί μας και εμείς τα καταφέραμε, όπως και καταφέραμε να έχουμε και τη συναίνεση του δημοσίου. Δε ρίχνω το μπαλάκι στην νομική υπηρεσία. Δεν είμαι νομικός, δε ξέρω ποια θα είναι η επόμενη κίνηση. Το σίγουρο είναι ότι ο πρόεδρος κάνει πράξη αυτά που είχε εξαγγείλει κατά καιρούς».

 Για το αν πιστεύει ότι η απόφαση θα ήταν αρνητική , αν ο κ. Ηλιάδης είχε φέρει χορηγίες ύψους 1,4 εκατ. ευρώ, είπε: «Αυτό που έχω να σαν πω είναι ότι μετά από μια καταιγίδα όπως ήταν αυτή, έρχεται η ξαστεριά και η άνοιξη. Όλα αυτά που έχει τάξει ο πρόεδρος, θα γίνουν και πολύ ταχύτερα. Δε μπορείς να προσπαθείς να μπεις στον πτωχευτικό κώδικα και να εισρέουν έτσι τα χρήματα».

 Για το αν υπάρχει σκέψη αλλαγής της νομικής υπηρεσίας που χειρίζεται την κατάσταση, ανέφερε: «Είχα παραστεί στη συνάντηση μεταξύ της ΚΜΑ, του ΑΣ Άρης και της προσωρινής διοίκησης της ΠΑΕ και θυμάμαι ότι δεν τέθηκε ποτέ κανένα τέτοιο θέμα. Απλώς ο κ. Παπαδόπουλος ήθελε να έχει τον πλήρη έλεγχο. Και είναι δικαίωμα του. Έτσι, αποφασίστηκε να πάει η υπόθεση σε τρεις άλλους δικηγόρους. Επειδή κάποιοι έλεγαν ότι θα υπάρχει επιτυχία και θα την χρεωθεί ο κ. Σκόρδας, ο κ. Σκόρδας έλεγε ότι αυτός θα κάνει όλες τις συμφωνίες».

 Για το αν θα κατατεθεί έφεση, τόνισε: «Όλες οι επιλογές συνεκτιμούνται και θα πάρουμε μια απόφαση προκειμένου να βγει ο Άρης εκτεθειμένος. Δε μπορώ να πω σήμερα. Θα ακούσουμε τις απόψεις όλων και θα πράξουμε αναλόγως. Θα δούμε αν θα ζητήσουμε προσωρινή διαταγή».

 Για τις δηλώσεις του κ. Αθανασιάδη σχετικά με έλευση επενδυτή την Πέμπτη, σημείωσε: «Αυτό που μπορώ να πω εγώ, είναι ότι όλα αυτά που είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος, παίρνουν πιο γρήγορο δρόμο. Ο πρόεδρος ζήτησε να βγει το πόρισμα για την ΠΑΕ. Η ΚΜΑ μας διαβεβαίωσε ότι θα γίνει. Οι νομικοί μας έλεγαν ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να βγει. Τώρα, δεν υπάρχει λόγος».

 Για το αν μετανιώνει ο κ. Ηλιάδης που δεν έφερε τις χορηγίες, επεσήμανε: « Ο κ. Ηλιάδης δεν πιστεύω να μετανιώνει για τίποτα. Χαίρομαι που έχουμε πρόεδρο έναν Αρειανό με όραμα. Δεν ήρθε για να παίξει το ρόλο του διαχειριστή.

Έχουμε ακούσει τα πάντα από τη στιγμή που βγήκε η απόφαση, ότι είμαστε με τον κ. Γρανούζη κτλ. Μη μας συνδέεται με κανέναν, ο πρόεδρος έχει όραμα και δεν έχουμε καμία σχέση με κάποια παλιά κατάσταση. Το αγωνιστικό αποτελεί πρόβλημα, αλλά θα το φτιάξουμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι προέχει το αγωνιστικό. Ο πρόεδρος έχει πλάνο. Έχουμε σχέδιο. Αλλιώς, θα είχαμε φύγει. Τα πράγματα έχουν οδηγηθεί κάπως πιο γρήγορα. Ουδέν κακό αμιγές καλού. Δεν έφυγε ο κ. Ηλιάδης, είναι εδώ. Το ταξίδι που έκανε ο κ. Ηλιάδης ήταν με δικά του έξοδα. Ο Άρης έχει απαξιωθεί».

 

Για το αν υπάρχει θέμα μομφής κατά της Λέσχης, υπογράμμισε: «Θέμα μομφής κατά της Λέσχης δεν υπάρχει. Υπάρχει θέμα μομφής κατά όλων. Ακόμα και του εαυτού μου. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο πρόεδρος έχει όραμα και σχέδιο. Εύχομαι την Κυριακή να γεμίσει το γήπεδο και για όλα τα άλλα υπάρχει ο Ηλιάδης».

To Top