Ευθυμιάδης: «Υπήρχε κορεσμός με Τερζή, Σαρικεΐσογλου»

Για τους λόγους που οδήγησαν στην συναινετική λύση της συνεργασίας με τους Τερζή και Σαρικεΐσογλου, για τις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζει η ομάδα βόλεϊ αλλά και για την στήριξη που χρειάζεται απ’ όλους, μίλησε στον «Άρης FM» ο τιμ μάνατζερ, Κώστας Ευθυμιάδης.

«Τα παιδιά ήταν πολλά χρόνια στην ομάδα. Υπήρχε ένας κορεσμός με τα χρόνια που περνούσαν και δεν υπήρχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, οπότε λύθηκε η συνεργασία», είπε αρχικά, αναφερόμενος στο «διαζύγιο» με τον αρχηγό Θάνο Τερζή και τον Μιχάλη Σαρικεΐσογλου, που διένυαν τον πέμπτο και τον τρίτο χρόνο τους στον Άρη αντίστοιχα.

Κατόπιν, σχολίασε έμμεσα την έλλειψη ζήλου που ίσως προκαλεί σε ορισμένους η οικονομική δυστοκία: «Εμείς είμαστε σωστοί απέναντι στους παίκτες και αν υπάρχει κάποιος ο οποίος πιστεύει πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και δεν μπορεί να φοράει τη φανέλα του Άρη, ας έρθει να μας ενημερώσει. Εμείς δεν παρακαλάμε κανέναν. Το μόνο παράπονο που έχω είναι πως ενώ στα εύκολα όλα ήταν καλά, τώρα που ζητάμε κάποιοι να βάλουν πλάτη, δεν υπάρχει ανταπόκριση. Δεν θα αφήσουμε βέβαια την ομάδα έτσι. Θα κοιτάξουμε να καλύψουμε τα κενά που έχουν δημιουργηθεί».

Στην ίδια κατεύθυνση, ο τιμ μάνατζερ της ομάδας βόλεϊ και αντιπρόεδρος του ΑΣ Άρης ξεκαθάρισε: «Δεν θα χάσει κανείς τα λεφτά του, παρόλο που υπάρχει παραπληροφόρηση. Εμείς είμαστε εδώ. Αν υπάρχει κάποιος ο οποίος πιστεύει το αντίθετο, τότε ας έρθει σε εμάς να το συζητήσουμε. Ξέρουν πού έρχονται και τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα του Άρη».

Ο Κώστας Ευθυμιάδης παραδέχθηκε, ταυτόχρονα, ότι η έλλειψη πόρων οδηγεί σε αλλαγή στρατηγικής σε ολόκληρο το ελληνικό βόλεϊ: «Κάποτε υπήρχαν χρήματα, υπήρχαν χορηγοί, ενώ τώρα έχουν αλλάξει τα δεδομένα και μιλάμε πλέον για δύσκολους καιρούς, όπως βλέπετε κιόλας από την υποβάθμιση του αθλήματος. Στραφήκαμε στα τμήματα υποδομής λόγω μπάτζετ. Αν κοιτάξετε, τα τμήματά μας έχουν γεμίσει 100%».

Εξάλλου, σχολίασε την άσχημη πορεία της ομάδας, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν σημαντικά ελαφρυντικά: «Αν κοιτάξετε από τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ηρακλή και μετά, δεν υπάρχει παιχνίδι χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς. Ενώ είμαστε μια καλή ομάδα, τα αποτελέσματα λένε αλλά πράγματα. Οπότε το βασικό πρόβλημα ήταν οι τραυματισμοί, ειδικότερα του Μπαρούτοφ».

Τέλος, ζήτησε την στήριξη του κόσμου, με τον πλέον σαφή και άμεσο τρόπο: «Πρέπει να σταματήσει η μιζέρια, γιατί δεν υπάρχουν λεφτά. Δεν θα εγκαταλείψουμε την ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για το καλύτερο. Χρειαζόμαστε στήριξη και να αγκαλιάσει ο κόσμος τα τμήματα τώρα που τον χρειαζόμαστε».

To Top