ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ευκαιρία για “ανάσες” και… δουλειά η αναβολή των πλέι οφ!

Η Super League αποφάσισε την αναβολή της έναρξης των πλέι οφ κατά μία εβδομάδα και στον Άρη δίνεται η ευκαιρία για σημαντικές “ανάσες”, αλλά και χρόνος για δουλειά.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Το τελευταίο δίμηνο ήταν ιδιαίτερα επίπονο σωματικά για τον κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας, καθώς οι αναμετρήσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, τόσο για το Πρωτάθλημα, όσο και για το Κύπελλο, ενώ δεν ήταν λίγες οι περίοδοι που υπήρχαν συνεχόμενα ματς ανά τρεις ημέρες.

Αυτή η παράταση στην έναρξη των πλέι οφ, δίνει την δυνατότητα στον Μίχαελ Ένινγκ και στους συνεργάτες του να ξεκουράσουν τους ποδοσφαιριστές με ειδικά προγράμματα, ώστε να εμφανιστούν όσο πιο φρέσκιοι γίνεται, κόντρα στον ΟΦΗ, στην πρεμιέρα.

Παράλληλα, ο Γερμανός έχει τον χρόνο για να δουλέψει ορισμένα πράγματα, κυρίως στην τακτική της ομάδας. Είναι γεγονός, πως στα τελευταία ματς η ομάδα δεν έχει την απόδοση που θα ήθελαν όλοι, συμπεριλαμβάνοντας και το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η βελτίωση είναι κάτι που έχει στο μυαλό του ο Ένινγκ και θέλει να την πετύχει σε ορισμένους τομείς, προκειμένου να είναι έτοιμος ο Άρης για την τελική ευθεία σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

To Top