ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ευκαιρία για δοκιμές σε σχήματα, τακτική και πρόσωπα από Πάρντιου κόντρα στην Μακάμπι

Ο Άρης συνεχίζει σήμερα την προετοιμασία του για την επανέναρξη των αγωνιστικών επίσημων υποχρεώσεων και επικεντρώνεται στο φιλικό της Κυριακής με την Μακάμπι Χάιφα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ένα φιλικό που θα δώσει την ευκαιρία στον Άλαν Πάρντιου να κάνει δοκιμές σε σχήματα και πρόσωπα ενόψει των αγώνων σε κύπελλο και πρωτάθλημα. O Άγγλος τεχνικός έχει στο μυαλό του αρκετά πράγματα που θέλει να εφαρμόσει στην ομάδα και αυτός ήταν ο λόγος που ζήτησε ένα ή δυο φιλικά αυτήν την περίοδο, προκειμένου να τα τεστάρει σε συνθήκες ενός κανονικού αγώνα.

Μάλιστα, η Μακάμπι Χάιφα είναι ένας αντίπαλος υψηλών απαιτήσεων και το φιλικό της Κυριακής θα δώσει την ευκαιρία για αξιόπιστα συμπεράσματα.

Ο Πάρντιου αναμένεται να δει στην… πράξη κι άλλα συστήματα εκτός από το 4-3-3, όπως π.χ. το 3-5-2 και να δοκιμάσει πρόσωπα σε συγκεκριμένες θέσεις.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Άγγλος άφησε στην άκρη τη φυσική κατάσταση και εστιάζει πολύ παραπάνω σε τακτικά κομμάτια στις προπονήσεις, με απώτερο σκοπό είτε να διορθώσει είτε να εξελίξει κομμάτια του παιχνιδιού της ομάδας, περιμένοντας το “ταμείο” στον αγωνιστικό χώρο.

To Top