“Ευκαιρία για μένα ο Άρης. Ό,τι προβλήματα και να έχει, είναι μεγάλη ομάδα”

Ο πρώην τερματοφύλακας της Επισκοπής, Μανώλης Καλογεράκης, μίλησε για την προοπτική να παίξει στον Άρη, τονίζοντας πως οι “κίτρινοι” παραμένουν μεγάλη ομάδα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στον “Αρένα”:

Για το αν θα πάει στον Άρη: “Δεν ξέρω ακόμα. Έχει γίνει μια επαφή με την ομάδα του Άρη, αλλά δεν είναι κάτι επίσημο”.

Για την προοπτική του να παίξει στον Άρη: “Για ένα παιδί 20 χρονών όταν ενδιαφέρεται ο Άρης είναι μεγάλη ευκαιρία. Ό,τι προβλήματα και να έχει, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και δεν θα μικρύνει ποτέ. Έχει κόσμο, ιστορία και είναι μεγάλο σύλλογος. Ο Άρης δεν είναι για Β’ Εθνική”.

Για το πέρασμα του από την Δράμα: “Ήμουν έξι μήνες εκεί, δεν έπαιξα καθόλου και έφυγα για να πάρω χρόνο συμμετοχής. Πήγα στην Επισκοπή, πήραμε μια άνοδο από την Γ’ στην Β’ και φέτος αγωνίστηκα εκεί”.

Για τις γεμάτες χρονιές που έχει παρά το νεαρό της ηλικίας του: “Ήμουν τυχερός που βρήκα ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και προσπάθησα να ανταποκριθώ και εγώ στους στόχους που είχαν βάλει”.

Για το πότε θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Άρη: “Είχα κάνει μια επαφή με τον κ. Κικερίδη. Εντός των ημερών θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα θετικά η αρνητικά. Πιστεύω θετικά”.

Για το αν δεσμεύεται συμβόλαιο με την Επισκοπή: “Δεν δεσμεύομαι συμβόλαιο με την Επισκοπή. Είμαι ελεύθερος”.

Για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ:

“Είναι ένα πρωτάθλημα με πιο πολύ δύναμη, πάθος και υστερεί στην τεχνική. Ο Άρης θα προσαρμοστεί και πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα”.

Για τους παίκτες που χρειάζονται στην Φούτμπολ Λιγκ: “Πιστεύω ότι χρειάζεται ένα μείγμα νεαρών με φιλοδοξίες, αλλά και έμπειρων που να γνωρίζουν την κατηγορία. Η Β’ Εθνική έχει παγίδες”.

Για τις δυσκολίες που υπάρχουν για έναν νέο ποδοσφαιριστή: ” Εγώ κοιτάω να αγωνίζομαι και να ανταποκρίνομαι και ύστερα έρχεται το οικονομικό. Τα λεφτά είναι πολύ δύσκολα σε όλες τις ομάδες. Προσαρμόζεσαι στην κατάσταση που επικρατεί. Η ανησυχία επικρατεί σε όλες τις ομάδες. Ακόμα και στην Σούπερ Λιγκ τα λεφτά είναι πολύ δύσκολα”.

Για τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο: “Ο Νόιερ είναι ο καλύτερος στον κόσμο αυτή την στιγμή με διαφορά”.

To Top