ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευκαιρία για νέες δοκιμές από τον Πάρντιου στο φιλικό με την Κ19

Ο Άλαν Πάρντιου μετά το φιλικό με τη Μακάμπι Χάιφα στο Κλεάνθης Βικελίδης, την περασμένη Κυριακή, ο Άρης θα έχει τη δυνατότητα να τεστάρει τους παίκτες του, δοκιμάζοντας πρόσωπα και σχήματα σε ένα οικογενειακό διπλό με την Κ19 του συλλόγου, σε μια προσομοίωση φιλικού.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν από χθες σ’ ένα δεκαήμερο σκληρής δουλειάς και προετοιμασίας για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ήδη οι κιτρινόμαυροι γνωρίζουν ότι η δράση επιστρέφει στις 16 Δεκεμβρίου, στο πρώτο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για το κύπελλο. Μέσα σε αυτό το διάστημα καλούνται να είναι πανέτοιμοι για να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση και να ετοιμαστούν παράλληλα και για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τον 2ο γύρο, πάλι με τον Λεβαδειακό.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Άρη, “αναγκάζει” τον Άλαν Πάρντιου να κρατήσει τους παίκτες τους σε αγωνιστική φόρμα.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα και ο Άγγλος τεχνικός θα μπορεί να δοκιμάσει κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του.

Όλα δείχνουν ότι μπορεί να υπολογίζει τον Μόουζες Οντουμπάτζιο, ο οποίος μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα, ενώ περιμένει μέχρι την πρώτη σέντρα και την επιστροφή του Σαλέμ Εμπακατά.

To Top