ΜΠΑΣΚΕΤ

Ευκαιρία για Νετζήπογλου, Σιδηροηλία, Τσιρογιάννη και Πετανίδη το αποψινό φιλικό

Το αποψινό (20.00) φιλικό του Άρη στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό αποτελεί μια καλή ευκαιρία για όσους παίκτες του Άρη έχουν πάρει λίγο ή καθόλου χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Σιδηροηλίας, Καλαϊτζίδης, Γεωργάκης και Πετανίδης έχουν το λιγότερο χρόνο συμμετοχής φέτος στους «κιτρινόμαυρους». Οι Νετζήπογλου και Τσιρογιάννης δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου, με τον πρώτο να μην έχει δικαίωμα ακόμα λόγω μη ύπαρξης επαγγελματικού συμβολαίου και ο δεύτερος λόγω διαφορετικών επιλογών μέσα στην ομάδα.

Το αποψινό, πάντως, φιλικό, είναι μια καλή ευκαιρία για τους νεαρούς παίκτες του Άρη να δείξουν τι αξίζουν και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκα. Ιδιαίτερα για τον Όμηρο Νετζήπογλου για τον οποίο ακούγονται εγκωμιαστικά σχόλια από την απόδοσή τους στις προπονήσεις του Άρη, ενώ ο Σιδηροηλίας θα έχει και αυτός τη δυνατότητα να ξεδιπλώσει περισσότερο το ταλέντο του και να πάρει περισσότερες προσπάθειες.

Υπενθυμίζεται πως στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Ντραγκίτσεβιτς, Μιλόσεβιτς, Χαριτόπουλος και Διαμαντής Σλαφτσάκης για να προστατευτούν ενόψει της συνέχειας.

To Top