Ευκαιρία για ξεμούδιασμα και συμπεράσματα κόντρα στην Κ19

Όπως και στην προηγούμενη διακοπή στο πρωτάθλημα, έτσι και σε αυτή, ο Άκης Μάντζιος επιλέγει να σπάσει την ρουτίνα των προπονήσεων, όχι με κάποιο φιλικό, υπό τον φόβο και κάποιου νέου τραυματισμού, αλλά με ένα εσωτερικό διπλό με την Κ19.

Θα είναι μικρότερης διάρκειας και θα έχει διπλή σημασία. Αφενός να αλλάξουν παραστάσεις οι ποδοσφαιριστές πριν μπουν από εβδομάδα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, αλλά να πάρουν και αγωνιστικό ρυθμό παίκτες που τον έχουν ανάγκη.

Σε αυτή την κατηγορία, βρίσκονται δυο ποδοσφαιριστές που ήταν για καιρό τραυματίες. Ο Κίκε Σαβέριο και ο Ζαν Ζουλ. Τρεις μήνες και κάτι ο ένας, δυο και κάτι ο δεύτερος, χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους, και ειδικά ο Καμερουνέζος αμυντικός χαφ, που σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ καθώς ο Βερστράτε έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στον συγκεκριμένο αγώνα. Επομένως, ο Μάντζιος θέλει να του δώσει ρυθμό και δεν αποκλείεται, να του δώσει χρόνο και κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Κίκε Σαβέριο, από την άλλη, έχει προλάβει να αγωνιστεί μόλις ένα ημίχρονο στο παιχνίδι με την Αραράτ. Ο Σαβέριο, μπορεί να αγωνιστεί και στις δυο πλευρές της επίθεσης και στον διπλό με την Κ19, ο προπονητής του Άρη θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τσεκάρει το επίπεδο της ετοιμότητάς του.

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Τζούρασεκ, που επίσης ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και δεν έχει βρει το χρόνο που θα ήθελε.

To Top