Ευκαιρίες και παγίδες στο Europa League

Παιχνίδια με αρκετά “ξεκάθαρα” φαβορί που αποτελούν παγίδες, αλλά και ζυγισμένα παιχνίδια που μπερδεύουν τους book ως προς τα φαβορί.

Στις σημερινές μας επιλογές, στα “Μονά αποδεκτά”, βασικό μας σημείο είναι η Ντιενπρ που φιλοξενείται στη Τσεχία από τη Λίμπερετς και το draw no bet (ισοπαλία όχι στοίχημα) πληρώνει 1.90. Δεύτερο σημείο που κρατάμε για τα Μονά, η Λεβάντε που παίζει μέσα στη γνωστή μας, λόγω Παναθηναϊκού, Μάδεργουελ και διπλασιάζει τα χρήματα μας (2.00). Επίσης “κάτι ψιλά” ρίχνουμε στον άσσο του ΠΑΟΚ και στο διπλό του Αννόβερο.

Ως πιθανές εκπλήξεις της ημέρας έχουμε κρατήσει τον Ατρόμητο, με κάλυψη στο Χ(dnb), που υποδέχεται την σαφώς ανώτερη αλλά ελλειπή Νιούκαστλ, την ΑΙΚ Στοκχόλμης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την κόντρα στην Λίβερπουλ που αγωνίζεται στη Σκωτία απέναντι στη Χάρτς και τέλος ένα μικρό ποντάρισμα στη Ντίλα Γκόρι απέναντι στην Μαρίτιμο.

Κλείνοντας για σήμερα και τα παιχνίδια του Europa League, επιλέξαμε και ένα Σύστημα 2-4 με τον άσσο της ρωσικής Ανζί κόντρα στην Άλκμααρ, την ισοπαλία στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στο Αζερμπαϊτζάν κόντρα στην Μπακού, το διπλό της Μπορντό μέσα στον Ερυθρό Αστέρα και τον άσσο με κάλυψη(dnb) της Λόκερεν.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com και δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά, τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top