«Ευκαιρίες στην Ιρλανδία» και στα U21‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Μία μέρα πριν τη δεύτετη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 και σήμερα οι «μικροί» ολοκληρώνουν τη δική τους μάχη ενόψει του Euro U21 2013.

Αγωνιστική δράση όμως υπάρχει και στην Ιρλανδία, εκεί όπου έχουν ξεχωρίσει δύο σημεία που θα μας οδηγήσουν στο ταμείο.

Στις σημερινές μας προτάσεις και στην κατηγορία «Μονά» έχουμε επιλέξει δύο σημεία. Σουηδία και Ουκρανία παλεύουν για μία θέση στην τελική φάση του Euro U21 που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ τον προσεχή Ιούνιο και εμείς έχουν ξεχωρίσει από αυτόν τον αγώνα το over 2.5 και ποντάρουμε 40 ευρώ στο 1.90 που προσφέρει η StanJames. Εξίσου «δυνατό» σημείο προκύπτει και από τον αγώνα Ντροχέντα – Ντέρι Σίτι όπου ο «Άσσος» των γηπεδούχων σε Draw No Bet (dnb σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας επιστρέφεται το ποντάρισμα) παίζεται στο 1.83 στην BetVictor και αποτελεί καλή στοιχηματική επιλογή.

 

Στην Κατηγορία «Μπόμπες» το σημείο της ημέρας είναι το Χ2 της Μπρέι με αντίπαλο την Κορκ Σίτι που πληρώνει απόδοση 2.12 στην BetVictor. Τέλος, πάμε με την έκπληξη στην αναμέτρηση Βοσνία U21 – Γερμανία U21, όπου το 1Χ παίζεται 2.40 στην 10Bet.

 

Στην κατηγορία «Τένις» σήμερα διεξάγεται ο μεγάλος τελικός του US Open με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να αντιμετωπίζει τον κάτοχο του χρυσού ολυμπιακού μεταλίου, Άντι Μάρεϊ. Ο tipster μας ολοκληρώνοντας ακόμα ένα τουρνουά με κέρδη προτείνει νίκη του Σκωτσέζου σε απόδοση 3.31 στην Pinnacle.

Δείτε την ανάλυση της πρότασης στην κατηγορία «Τένις»

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο, και Τένις, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top