Αηδία: Ευλογούν με κρατικά χρήματα την νέα Τούμπα, αντί να συλλάβουν τον… οπλοφόρο επιχειρηματία!

Πρόκληση χωρίς όρια από τα χείλη του πρωθυπουργού (υποτίθεται) όλη της χώρας! Ευλογούν με κρατικά χρήματα την νέα Τούμπα, αντί να συλλάβουν τον… οπλοφόρο επιχειρηματία! Ωμή ομολογία στα… μούτρα μας!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Με τις «ευλογίες» της Κυβέρνησης προχωρά το πλάνο για τη νέα Τούμπα όπως επιβεβαίωσε ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη για τους δήθεν Μακεδονομάχους, για την ομάδα που αν της κόψει κάποιος τον ομφάλιο λώρο με το κράτος θα διαλυθεί!

Την ώρα που αγνοείται η απόφαση για τον… οπλοφόρο και την τιμωρία της ομάδας του δημοσίου, ο πρωθυπουργός σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκε στην ανέγερση της Νέας Τούμπας. Αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι έχει παρθεί ήδη απόφαση να παραχωρηθεί και χώρος που ανήκει στο Ταμείο Εθνικής Αμυνας!

Από το βήμα του 11ου συνεδρίου περιφερειακής ανασυγκρότησης Κεντρικής Μακεδονίας, ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την απόφαση του Ταμείου Εθνικής Άμυνας να αξιοποιηθεί ο περιβάλλον χώρος του γηπέδου για τη κατασκευή του νέου.

«Από το Ταμείο Εθνικής Άμυνας, έχει επίσης ληφθεί απόφαση για την αξιοποίηση έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το σχέδιο ανακατασκευής του γηπέδου του Συλλόγου. Για το σκοπό αυτό εξετάζονται ήδη θετικά περαιτέρω αιτήματα του συλλόγου από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Υπουργείο Περιβάλλοντος».

 

To Top