Ευρεία σύσκεψη και αποφάσεις…

Ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στον Άρη, προκειμένου να παρθούν κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το «αύριο» του συλλόγου.

Παρόντες αναμένεται να είναι οι πρόεδροι των ΠΑΕ (Στεφανίδης), ΚΜΑ (Μισιρλής) και ΑΣ (Παπαγεωργίου), προκειμένου να καθοριστούν συγκεκριμένες ενέργειες μέχρι τη γενική συνέλευση της 25ης Ιουνίου.

Στη συνάντηση αυτή αναμένεται να:

1. Οριστεί το μέρος όπου θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση, με το γήπεδο Χαριλάου να είναι το…φαβορί, βάσει των προτιμήσεων που υπάρχουν στα μέλη του φορέα. Ήδη στις σκέψεις αυτές είναι να στηθεί μια μικρή εξέδρα ανάμεσα στους πάγκους και τα μέλη να παρακολουθήσουν τις εργασίες από τη θύρα 7.

2. Ανάμεσα στις σκέψεις-προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι είναι να δώσουν το παρών οι πρώην παράγοντες της οκταετίας 2004-12, δηλαδή οι Αθανασιάδης, Σκόρδας, Ζαμπέτας, Γρανούζης, Κόντης κ.α. ώστε να λογοδοτήσουν ενώπιον των φιλάθλων του Άρη.

3. Αποφασιστεί η έκδοση διαρκείας για τη νέα περίοδο, άσχετα εάν ακόμη κανείς δεν γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί η ομάδα. Με την έκδοση των διαρκείας πιστεύεται ότι θα υπάρξει μια τονωτική ένεση σε μια περίοδο, όπου έσοδα δεν υπάρχουν και κάθε ευρώ κρίνεται ως πολύτιμη ανάσα για το συνολικό εγχείρημα της επιβίωσης.

To Top