Ευρεία σύσκεψη με φόντο την εκκαθάριση – Εκκαθαριστές και άμεσες ενέργειες

Νέο βήμα για την εκκαθάριση, αναμένεται να γίνει σήμερα με την ευρεία σύσκεψη των φορέων του Άρη.

Στο… κάδρο είναι τα ζητήματα των δύο εκκαθαριστών, ώστε να προχωρήσει η εκκαθάριση της ΠΑΕ, ενόψει της γενικής συνέλευσης των μετόχων στις 3 Νοεμβρίου, θέματα που θα μπουν από σήμερα στην τελική τους ευθεία με την ευρεία σύσκεψη όλων των φορέων του Αρη (ΑΣ, ΚΜΑ, ΠΑΕ, ποδοσφαιρικού τμήματος).

Πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του Λάκη Κλεώπα στη διαδικασία της εκκαθάρισης, ως ενός από τους δυο εκκαθαριστές. Χθες υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Γαλανό και σήμερα εκτός απροόπτου θα είναι παρών στη σύσκεψη.

Φαβορί για δεύτερος εκκαθαριστής είναι ο Αντώνης Σενέμης, φίλος και συνεργάτης του Κλεώπα, ενώ υπάρχουν και δυο εναλλακτικές περιπτώσεις.

Σήμερα αναμένεται να επικυρωθούν τα ονόματα, ενώ λογικά θα δρομολογηθούν και οι επόμενες κινήσεις ενόψει της 3ης Νοεμβρίου, ημέρα της γενικής συνέλευσης, με έξοδα που θα βαρύνουν εξ ολοκλήρου το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε νομικό επίπεδο αναμένεται να υπάρξει συνεργασία του Θόδωρου Σιμόπουλου και του Βαγγέλη Χατζηιωάννου. Ο τελευταίος πριν μερικές μέρες ταξίδεψε στην Αθήνα και επισκέφτηκε τα αρμόδια Υπουργεία για να εξετάσει τις προϋποθέσεις που ισχύουν για την εκκαθάριση.

To Top