ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευρεία σύσκεψη, όλα τα δεδομένα στο τραπέζι και τελικές αποφάσεις για τo ρόστερ!

Στο περιθώριο της σημερινής συνέντευξης τύπου, του Θοδωρή Καρυπίδη και του Άγγελου Χαριστέα, θα υπάρξει ευρεία σύσκεψη με φόντο τις τελικές αποφάσεις για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Παρουσία και του ισχυρού άνδρα του Άρη, αναμένεται να τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις στο μεταγραφικό “παζάρι”.

Σημερινός στόχος των ιθυνόντων της ομάδας, είναι να καταλήξουν σε ποιους παίκτες θα γίνει μεγάλη προσπάθεια, ώστε να συμφωνήσουν με τους “κιτρινόμαυρους”.

Υπάρχουν θέσεις, όπως αυτές των κεντρικών αμυντικών και των φορ, που το τοπίο ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο, καθώς ναι μεν υπάρχουν πρώτοι στόχοι, αλλά μέχρι στιγμής όχι κάποια οριστική συμφωνία, έστω και προφορική.

Παράλληλα, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και σε ότι αφορά τους παίκτες που υπολογίζονται σαν… δεύτερες επιλογές, ώστε να αποκτήσει φέτος η ομάδα, αυτό που της έλειπε πέρσι σε μεγάλο βαθμό, βάθος στον πάγκο.

Αυτό που θέλουν άπαντες είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στις 13 Αυγούστου, να έχει προχωρήσει σε έναν ικανοποιητικό βαθμό ο καταρτισμός του ρόστερ, ώστε να μπορέσει ο προπονητής να δουλέψει με τα κατάλληλα “εργαλεία” στα χέρια του.

Είναι λογικό να υπάρξουν περιπτώσεις παικτών που θα καθυστερήσουν λίγο περισσότερο οι συμφωνίες μαζί τους, ωστόσο, στον Άρη θέλουν να μειώσουν τον αριθμό αυτών.

To Top