Ευρωλίγκα: Ντέρμπι στην Ισπανία, ματσάρα στο Μιλάνο

Αμείωτη συνεχίζεται η δράση στην Ευρωλίγκα, με την 28η αγωνιστική να υπόσχεται ματσάρες και έντονες συγκινήσεις.

Μετά την ανατρεπτική 27η αγωνιστική η δράση συνεχίζεται και στην 28η, με κάποια πραγματικά τρομερά παιχνίδια που θα παίξουν κομβικό ρόλο στην τελική κατάταξη!

Η δράση ξεκινά στις 19:00 (NovaSports 4), με την Άλμπα Βερολίνου να φιλοξενεί τη Βίρτους Μπολόνια. Οι Ιταλοί ακόμα βρίσκονται στη διεκδίκηση μίας θέσης στην οκτάδα, με αποτέλεσμα να χρειάζονται οπωσδήποτε το διπλό απέναντι στους ουραγούς μεν, επικίνδυνους δε Γερμανούς.

Στις 20:00 (NovaSports Start), η Ζάλγκιρις θα υποδεχθεί στη Λιθουανία τη Βιλερμπάν. Οι Λιθουανοί επίσης βρίσκονται σε τροχιά οκτάδας όμως έχουν δείξει σημάδια ντεφορμαρίσματος το τελευταίο διάστημα, επομένως θέλουν οπωσδήποτε νίκη απέναντι στους Γάλλους που έχουν δείξει στο παρελθόν πολύ καλό πρόσωπο σε δύσκολες έδρες.

Στις 21:30 (NovaSports 5), έχουμε την πρώτη… ματσάρα της ημέρας. Η Αρμάνι Μιλάνο έρχεται αντιμέτωπη στο «Forum» με την Παρτίζαν, σε ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς για την εξέλιξη της σεζόν. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει μπει για τα καλά σε πορεία οκτάδας με ρεκόρ 15-12, βρίσκει όμως απέναντί της τους βελτιωμένους Ιταλούς, που μετρούν 5 σερί νίκες και… έρχονται.

Η δράση ολοκληρώνεται στις 21:45 (NovaSports 4), με ένα ακόμα καταπληκτικό ματς. Η Ρεάλ μετά την ήττα από την Μπασκόνια φιλοξενεί ακόμα μία ισπανική ομάδα, τη Βαλένθια, θέλοντας να παραμείνει κοντά στην κορυφή, απέναντι στην ομάδα του Άλεξ Μουμπρού που ψάχνει νίκες για να παραμείνει στις θέσεις της πρόκρισης.

To Top