Ευρωμπάσκετ: Τρία νέα πρόσωπα στις κλήσεις της Εθνικής

Πολλά ήταν τα νέα πρόσωπα που συμπεριέλαβε στις κλήσεις του ο ομοσπονδιακός προπονητής ενόψει της «φούσκας» στο Σεράγεβο και τα δύο ματς των προκριματικών.

Ανάμεσα σε αυτά ο Γιάννης Αγραβάνης, ο Μιχάλης Λούντζης και ο Βασίλης Τολιόπουλος, οι οποίοι θα πάρουν τις δικές τος ευκαιρίες με τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών.

Συγκεκριμένα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Βοσνίας όπου θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες του συγκεκριμένου ομίλου για αυτό το «παράθυρο».

Πρώτος αντίπαλος της Εθνικής θα είναι η Λετονία (27/11, 19:00) ενώ θα ακολουθήσει το ματς με την Βουλγαρία (29/11, 19:00). Στους δύο πρώτους αγώνες, έχουν επιτευχθεί ισάριθμες νίκες, εντός έδρας επί της Βουλγαρίας με 73-63 και εκτός έδρας επί της Βοσνίας με 70-65.

Οι κλήσεις του Θανάση Σκουρτόπουλου:

Γκαρντ: Γιάννης Αθηναίου (Περιστέρι), Νίκος Γκίκας (ΑΕΚ), Δημήτρης Κατσίβελης (ΑΕΚ), Μιχάλης Λούντζης (Προμηθέας), Βαγγέλης Μάντζαρης (Προμηθέας), Βασίλης Τολιόπουλος (Ιωνικός Νίκαιας)

Φόργουορντ: Γιάννης Αγραβάνης (Χαρίλαος Τρικούπης), Δημήτρης Αγραβάνης (Προμηθέας), Χάρης Γιαννόπουλος (Προμηθέας), Μιχάλης Τσαϊρέλης (Ηρακλής), Λίνος Χρυσικόπουλος (ΑΕΚ)

Σεντερ: Βασίλης Καββαδάς (Ηρακλής), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Γάιος Σκορδίλης (Περιστέρι).

To Top