Ευρωπαϊκά κύπελλα: Ήττα Παναθηναϊκού, ισοπαλία στην Τούμπα

Με μια ήττα και μια ισοπαλία συνέχισαν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ την πορεία τους σε Europa και Conference league αντίστοιχα. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε εκτός έδρας απο τη Ρεν με 3-1, ενώ ο ΠΑΟΚ έφερε ισοπαλία 2-2 στην έδρα του με την Αμπερντίν.

Ο Παναθηναϊκός αν και έπαιζε για 55 λεπτά με παίκτη παραπάνω γνώρισε την ήττα από τη Ρεν με 3-1 μετά από κατάρρευση στο δεύτερο μέρος και η ήττα αυτή φέρνει τους πράσινους σε δύσκολη θέση αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση στο Europa League.

Στο 9′ ο Ρίντερ εκτέλεσε ένα φάουλ από μακριά προς το κέντρο της εστίας, εκεί που ήταν ο Ιταλός γκολκίπερ του Παναθηναϊκού ο οποίος προσπάθησε να πιάσει τη μπάλα αλλά αυτή πέρασε μέσα από τα χέρια του και κάτω από τα πόδια του για το 1-0 των Γάλλων.

Στο 32′ ο Φώτης Ιωαννίδης έφερε στα ίσια το ματς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Στο 65΄ο Σαλάχ έβαλε και πάλι τη Ρεν οδηγό στο παιχνίδι, ενω στο 70′ ο Μπλας ευστόχησε σε πέναλτι για το τελικό 3-1.

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 2-2 με την Αμπερντίν στην Τούμπα και εξασφάλισε την πρόκριση του στους «32» του Europa Conference League.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Λόπες στο 14′, ενώ ο Τάισον ισοφάρισε στο 23′. Ο Σαμάτα έκανε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ στο 70, με την Αμπερντίν να πετυχαίνει το τελικό 2-2 με τον Μακ Γκραθ στο 70′

 

 

To Top