ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ευρωπαϊκός αγώνας υπό μη κανονικές συνθήκες (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Υπό άλλες συνθήκες ο Άρης θα είχε σήμερα μια πολύ καλή ευκαιρία να μπει και πάλι δυναμικά στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά με τα προβλήματα εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών, ο αγώνας με τη Μπεσίκτας γίνεται… γολγοθάς.

Με όλη αυτή τη… νευρικότητα, όπως τη χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, εκτός του γηπέδου, με την διοίκηση Λάσκαρη πλήρως διαλυμένη και την ομάδα σε… αποσύνθεση, αν προσθέσει κανείς και τα προβλήματα με τους Γιάννη Αθηναίου και Στέλιο Πουλιανίτη, μπορεί να αντιληφθεί ότι το παιχνίδι με τη Μπεσίκτας μοιάζει ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Οι κίτρινοι έχουν σήμερα απέναντί τους την καλύτερη ομάδα του ομίλου και για να τη κερδίσουν θα πρέπει να συντελεστεί ένα μικρό αγωνιστικό θαύμα, όμως επειδή ο Άρης στο Αλεξάνδρειο μεταλλάσσεται, ουδείς μπορεί να αποκλείσει ένα τέτοιο θαύμα, αν και η σκληρή πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες του Γιαννάκη θα πρέπει να δείξουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που έδειξαν με την Τέλεκομ Μπον και τον Κολοσσό, θα πρέπει να παλέψουν, να τα δώσουν όλα, να κάνουν την κατάθεση ψυχής, στην οποία χθες αναφέρθηκε ο Βασίλης Χρηστίδης. Αυτό θέλει να δει ο κόσμος που θα βρεθεί σήμερα στις κερκίδες του Παλέ.

To Top