Ευρωπαϊκό ξεγύμνωμα των εξυγιαντών, χάνει έδαφος η Ελλάδα στην Ευρώπη

Με τα δεκανίκια της ΕΠΟ και τις υπέρ του διαιτησίες είναι καλά… Η Ευρώπη όμως που είναι ο πραγματικός καθρέφτης των ομάδων έδειξε την πραγματική “λίγη” εικόνα που έχει σαν ομάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο ΠΑΟΚ ξεγυμγνώθηκε για άλλη μια φορά και με την ήττα του με 3-1 από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στη Τούμπα αποκλείστηκε, αλλά το χειρότερο είναι ότι έβαλε τη χώρα σε δύσκολη θέση στη βαθμολογία της UEFA, ενώ έχει προηγηθεί και το αρνητικό ρεκόρ της πρωταθλήτριας Ελλάδας ΑΕΚ με μηδέν βαθμούς στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά.

Η ΜΠΑΤΕ φάνηκε αποφασισμένη να εξαντλήσει με την σειρά της τις όποιες ελπίδες πρόκρισης είχε, έχοντας αρκετούς παίκτες ψηλά στο γήπεδο με το «καλημέρα». Ο γηπεδούχος μπήκε με όρεξη, φάνηκε ιδιαίτερα κινητικός αλλά το ποδόσφαιρο χαρακτηρίζεται από στιγμές. Αυτές κάνουν την διαφορά. Μια τέτοια εκμεταλλεύτηκε και στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης και η ΜΠΑΤΕ, ανοίγοντας το σκορ με τον Σκάβιτς μετά από κακή αντίδραση της άμυνας του Δικεφάλου.

Το αρχικό σοκ έδωσε την θέση του στην νευρικότητα, την ώρα που οι Λευκορώσοι έβγαζαν ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση μέσα στο γήπεδο, ψάχνοντας τις καλές τους στιγμές, τις οποίες ο Δικέφαλος έδινε με ευκολία. Όπως συνέβη στο 41΄με τον Μάτος, ο οποίος «γκρέμισε» τον Στάσεβιτς, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να καταλογίζει πέναλτι, το οποίος εκτέλεσε εύστοχα ο Σίγκνεβιτς για το 2-0.

Το παιχνίδι έπαιρνε άσχημη τροπή για τους γηπεδούχους, ωστόσο, τα πράγματα έμελλε να γίνουν χειρότερα προτού οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στις καθυστερήσεις του α΄μέρους ο Σίγκνιεβιτς έγραψε το 0-3.

Το β΄μέρος «φώναζε» για αλλαγές και ο Λουτσέσκου δεν άργησε να τις κλείσει στο 55΄, ρίχνοντας μέσα Ουάρντα, Τόσκα και Άκπομ. Ο ΠΑΟΚ έψαχνε την… σπίθα και την βρήκε στο 59′ με τον Ζαμπά να σερβίρει στον Πρίγιοβιτς που δεν δυσκολεύτηκε να μειώσει σε 1-3, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΟΥ

ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ 1-3

Βίντι – Τσέλσι 2-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Τσέλσι 16

ΜΠΑΤΕ 9

Βίντι 7

ΠΑΟΚ 3

To Top