ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευρώπη… επιστρέψαμε! Mε πάθος και 12ο παίκτη τον κόσμο για το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στην ΑΕΛ Λεμεσού! (PRESSARIS LIVE, 21:30)

Στο “κάστρο” του, με τον κόσμο στο πλευρό του ο Άρης επιστρέφει οριστικά εκεί που ανήκει, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, υποδεχόμενος σήμερα (21:30) την ΑΕΛ Λεμεσού για τον β΄προκριματικό γύρο του Europa League με στόχο το αποτέλεσμα που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επόμενη φάση!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Το ιδανικό σενάριο; Νίκη με καθαρό σκορ, δίχως να δεχθεί δηλαδή κάποιο γκολ. Ό,τι καλύτερο, από τη στιγμή που υπάρχει επαναληπτικός στην Κύπρο. Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” δεν θα πέφτει… καρφίτσα! Ο κόσμος του Άρη έχει εξαφανίσει τα εισιτήρια και θα είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας του Σάββα Παντελίδη.

Ο προπονητής των “κιτρινόμαυρων” το είπε και χθες. Η αποστολή όλων για το συγκεκριμένο ματς θα είναι πετυχημένη με οποιοδήποτε σκορ στο οποίο η ομάδα του δεν θα έχει δεχθεί γκολ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντάνιελ Λάρσον διέψευσε τους πάντες και όχι μόνο προλαβαίνει τον δεύτερο αγώνα στην Κύπρο, αλλά είναι έτοιμος ακόμα και για σήμερα! Ο Σουηδός είναι στην αποστολή για την σημερινή ευρωπαϊκή “μάχη” καθώς ξεπέρασε το πρόβλημά του και υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του. Αντιθέτως, εκτός έμειναν οι Χαμζά Γιουνές και Μανώλης Τζανακάκης λόγω τραυματισμών.

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Ehmann, Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Basha, Larsson, Lukas Sasha, Matilla, Diguiny, Nico Martinez, Tonso, Duarte, Ideye, Δεληζήσης, Κωνσταντινίδης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Διαιτητής: Στιούαρτ Άτγουελ (Αγγλία)

Βοηθοί: Χέρι Λέναρτ – Ντάνιελ Ρόμπαθαν

4ος: Άντριου Μάντλεϊ.

To Top