ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευρώπη καλεί… Μπλατ

Όπως αποκάλυψε η ισπανική «El Mundo Deportivo», η Μπαρσελόνα ήρθε σε επαφή με τους συνεργάτες του Ντέβιντ Μπλατ ρωτώντας αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Ευρώπη την ερχόμενη σεζόν.

Πάντως, σύμφωνα με το Eurohoops, η Νταρουσάφακα είναι άλλη μια ομάδα η οποία πλησίασε τον πρώην προπονητή των Καβαλίερς.

Ωστόσο, ο Μπλατ όπως όλα δείχνουν δεν εξετάζει το ενδεχόμενο για την επιστροφή του στην Ευρώπη, αφού οι συζητήσεις με τις ομάδες του ΝΒΑ ποικίλουν, με τους Νιου Γιορκ Νικς και τους Χιούστον Ρόκετς να είναι οι επικρατέστερες. Αν και οι λόγοι παραμονής του στην Αμερική είναι αρκετοί, η Μπαρσελόνα με την αίγλη που διαθέτει, είναι ικανή να τον γυρίσει πίσω.

Από την άλλη πλευρά, η Νταρουσάφακα, η οποία αναμένεται να έχει ένα από τους μεγαλύτερους προϋπολογισμούς στην Ευρώπη την ερχόμενη σεζόν έχει ήδη «προχωρημένες» συζητήσεις με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, προκειμένου να τον φέρει στην Κωνσταντινούπολη. Επίσης, ο Έλληνας προπονητής είναι ανάμεσα στους υποψήφιους προπονητές για τη τεχνική ηγεσία της Βαρκελώνης.

To Top