Ευχές από Αρβανίτη και… γλυκά από Δήμα (photos)

Παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ Άρης διεξήχθη η σημερινή προπόνηση των κίτρινων στο Παλέ. Μετά το τέλος αυτής ο Τάσος Δήμας κέρασε γλυκά τους συμπαίκτες του για τα 27α γενέθλια του.

Αναλυτικά: Με μία προπόνηση στο «Nick Galis Hall» συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΑΡΗ για την επανέναρξη της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Οι «κιτρινόμαυροι» ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα του Πάσχα (13/4), αφού τους δόθηκε ρεπό και το Μεγάλο Σάββατο (11/4), λόγω του ότι μετά την τελευταία αγωνιστική του ΤΟΠ 16 της Ευρωλίγκας, η επόμενη επίσημη υποχρέωση του ΑΡΗ είναι στις 25/4, στα Τρίκαλα.

Το «παρών» στην προπόνηση έδωσε ο πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος ευχήθηκε σε παίκτες και τεχνικό τιμ καλό Πάσχα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Τάσος Δήμας κέρασε συμπαίκτες και προπονητές για τα γενέθλιά του. Ο γκαρντ – φόργουορντ του ΑΡΗ έκλεισε σήμερα (10/4) τα 27 χρόνια του.

Την Τετάρτη (15/4) ο ΑΡΗΣ θα δώσει φιλικό αγώνα στη Δράμα με τον ΚΑΟΔ. Με δεδομένη την παράταση της διακοπής του πρωταθλήματος για την ομάδα, είναι πιθανό να γίνει ακόμα μία φιλική αναμέτρηση”.

To Top