Ευχές για το νέο έτος από τον ΑΣ: «Να επιστρέψει ο Άρης εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή»

Τις ευχές του για το νέο έτος έστειλε ο ΑΣ Άρης με ξεχωριστές αναφορές για τα τμήματά του αλλά και για το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά: «Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2021. Ευχόμαστε υγεία πάνω απ’ όλα και άπαντες να βγούμε το συντομότερο δυνατό από τη δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουμε.

Γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα και φυσικά στα γήπεδα, τα γυμναστήρια, τα κολυμβητήρια.

Είθε στο νέο έτος ο ΑΡΗΣ να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, εκεί που επιτάσσουν η ιστορία, το μέγεθος, η δυναμική και το DNA του: Στην κορυφή.

Ευχόμαστε:

Στην ομάδα ποδοσφαίρου να συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού. Το ταξίδι προς την κορυφή ξεκίνησε και το ποτάμι δε γυρίζει πίσω.

Στην ομάδα μπάσκετ να κερδίσει την καθημερινή μάχη της επιβίωσης, αφού μόνο έτσι μπορεί να ξαναβαδίσει στο δρόμο που η ίδια χάραξε στο άθλημα: Αυτόν της κορυφής. Στη μάχη αυτή δεν περισσεύει κανείς.

Στα τμήματα του Α.Σ. να διαδραματίσουν ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο παντού, κάτι που έχει αποφέρει 178 τίτλους στον ΑΡΗ. Και να συνεχίσουν την εξαιρετική δουλειά στις υποδομές, μαθαίνοντας στα παιδιά τα μυστικά του κάθε αθλήματος και τα ιδανικά που πρέπει να τα διέπουν στη ζωή τους.

Καλή χρονιά Ελλάδα. Καλή χρονιά ΑΡΗ…».

To Top