ΜΠΑΣΚΕΤ

Ευχή όλων να έρθουν τίτλοι παντού και ο Αυτοκράτορας να επιστρέψει ξανά στον θρόνο του!

Οι λέξεις Αυτοκράτορας, τίτλοι και θρόνος για τον μπασκετικό Άρη του σήμερα μπορεί να είναι ουτοπικές, όμως ο σύλλογος έχει σήμερα τα γενέθλιά του και οι ευχές είναι για να… δίνονται!

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Ευχή όλων, όσοι βρίσκονται στην οικογένεια του Άρη με οποιονδήποτε τρόπο, είναι να δουν κι άλλους πολλούς ακόμα τίτλους σε όλα τα «κιτρινόμαυρα» τμήματα: από το μπάσκετ, που αποτελεί τη ναυαρχίδα του συλλόγου, το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ μέχρι και το λιγότερο δημοφιλές τμήμα.

Ο Άρης έχει ανάγκη από τίτλους. Παντού, σε κάθε σπορ και για πολλούς λόγους. Πόσω μάλλον στα δύο λεγόμενα μεγάλα αθλήματα, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, όπου κάθε τρόπαιο μπορεί εύκολα να προσελκύσει και να δημιουργήσει νέους φιλάθλους. Από το 2004, και με εξαίρεση το πρωτάθλημα στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο το 2016, μέχρι σήμερα, ο Άρης δεν έχει γευτεί τη χαρά ενός τίτλου στα δύο «μεγάλα» αθλήματα.

Μέσα από τα τελευταία αυτά δύσκολα χρόνια, ο Άρης όχι μόνο έχει καταφέρει να κρατήσει τη συσπείρωση των φιλάθλων του σε υψηλά επίπεδα, αλλά την ανέπτυξε, όπως κάνει εξάλλου διαρκώς. Σκεφτείτε πως η κατάκτηση ενός τροπαίου θα δώσει τεράστια ώθηση στον φίλαθλο και οπαδικό κόσμο, αναπτύσσοντας ακόμα περισσότερο τη δυναμική του συλλόγου.

Ειδικότερα για το μπασκετικό τμήμα; Ο Αυτοκράτορας θα είναι για πάντα η ομάδα που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια των Ελλήνων και αγαπήθηκε από όλη την Ελλάδα όσο καμία. Η ομάδα κουβαλάει βαριά φανέλα και ιστορία και παρά την απογοήτευση των τελευταίων ετών η δίψα και το όραμα του κόσμου για επάνοδο της ομάδας στην κορυφή παραμένουν άσβεστα.

Η επιστροφή του Αυτοκράτορα στον θρόνο του μπορεί να ακούγεται ουτοπική σήμερα, όμως το «μικρόβιο» του πρωταθλητισμού και των τίτλων δεν πρόκειται να φύγει ποτέ. Θυμηθείτε μόνο τη σεζόν 2015-16, πως γέμιζε το Παλέ σε κάθε αγώνα, πως ο κόσμος αδημονούσε και τρελαινόταν να δει την ομάδα να παίζει στο σπίτι της και να κερδίζει και πως τότε έφτασε μία νίκη μακριά από τους τελικούς του πρωταθλήματος με μπάτζετ… έτη φωτός μακριά από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Μια σπίθα αρκεί για να γίνει πυρκαγιά και το ίδιο ισχύει στον Άρη. Άπαντες περιμένουν και ονειρεύονται την στιγμή που ο Άρης θα διεκδικεί και θα κατακτάει ξανά τίτλους. Παντού! Άρη, Χρόνια Πολλά…

To Top