ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαρίστησε τον Χάμιλτον ο Μπότας

Ο Βαλτέρι Μπότας ευχαρίστησε τον Λιούις Χάμιλτον, που κράτησε την υπόσχεσή του και τον άφησε να περάσει στο φινάλε για την τρίτη θέση.

Ομαδικά έπαιξαν οι Λιούις Χάμιλτον και Βαλτέρι Μπότας στον αγώνα της Ουγγαρίας, στην προσπάθεια να πιάσουν τις Ferrari. Αυτό δεν έγινε και στο φινάλε ο Βρετανός άφησε τον Φινλανδό να περάσει και να πάρει εκείνος την τρίτη θέση, αν και ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής… καιγόταν περισσότερο για βαθμούς λόγω της μάχης του τίτλου. Γι’ αυτό και ο Μπότας τον ευχαρίστησε, που κράτησε την υπόσχεσή του στο τέλος.

«Ανησυχούσα λίγο, καθώς η διαφορά μεγάλωνε. Πάλευα με τους πίσω. Ευχαριστώ στον Λιούις (Χάμιλτον) που κράτησε την υπόσχεσή του στο τέλος και με άφησε να περάσω. Του έδωσα την ευκαιρία να προσπαθήσει και να περάσει τις Ferrari.

Είναι κρίμα, καθώς είχαμε καλό ρυθμό σήμερα, αλλά με τη θέση εκκίνησης δεν μπορούσαμε να τερματίσουμε σε καλύτερη θέση», ανέφερε ο Μπότας, που είναι τρίτος στη βαθμολογία και ανέβηκε στο βάθρο για πέμπτο σερί αγώνα και όγδοο συνολικά στη σεζόν.

To Top