Ευχαρίστησε τον Χαριστέα ο Αυγενάκης στα εγκαίνια ανακαίνισης του Ποσειδωνίου

Στα εγκαίνια της ανακαίνισης των εγκαταστάσεων του Ποσειδωνίου, στη Θεσσαλονίκη, παραβρέθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ολική αναμόρφωση έγινε σε οκτώ εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ, με καινούρια δάπεδα, ταμπλό και στεφάνια, ενώ τοποθετήθηκαν εξωτερικά μηχανήματα άθλησης.

Τον υφυπουργό αθλητισμού συνόδευσαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, οι Αντιπεριφερειάρχες Βούλα Πατουλίδου και Αγγελος Χαριστέας, ο Βουλευτής, Στράτος Σιμόπουλος και εκπρόσωποι σωματείων, Ολυμπιονικών και Παραολυμπιονικών.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση του στα social media ο κ. Αυγενάκης: «Μια ακόμα αναβάθμιση υποδομών για την αθλητική οικογένεια και την τοπική κοινωνία, που συντελέστηκε βάσει Προγραμματικής Σύμβασης με τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της στενότατης συνεργασίας μας με την Περιφέρεια σε πολλά Έργα εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης.
Ήδη,
– έχουν εγκριθεί 3,5 εκατ. ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση των υποδομών μας (Μίκρα, Ποσειδώνιο και Κολυμβητήριο Νεάπολης),
– ετοιμάζεται μια ακόμα Προγραμματική Σύμβαση με την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης για την προμήθεια 30 απινιδωτών και
– σε συνεργασία με Αναπτυξιακή Εταιρία Θεσσαλονίκης θα εκπονηθούν μελέτες οριστικής αδειοδότησης των εγκαταστάσεων μας.
– Μαζί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση φροντίζουμε καθημερινά για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού μας.
Βήμα βήμα, με συνέπεια υλοποιούμε όσα χρειάζονται. Χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με πράξεις.
– Κι ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, τους Αντιπεριφερειάρχες και θρύλους του αθλητισμού μας, Βούλα Πατουλίδου και Άγγελο Χαριστέα, τον Πρόεδρο, Τριαντάφυλλο Πέτρογλου, όλη τη διοίκηση και τους εργαζομένους στα ΕΑΚ Θεσσαλονίκης κι όλη την αθλητική οικογένεια της πόλης.
Όλοι μαζί τα καταφέρνουμε».

To Top