Ευχαριστήρια επιστολή από την Ένωση των Αρμένιων Αθλητών και Προσκόπων

Η Ένωση Αρμένιων Αθλητών και Προσκόπων Ελλάδος απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή για τη στήριξη που έδειξε ο Αρης στον Αρμένικο λαό μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης για την τοποθέτηση σχετικά με την εθνοκάθαρση που συντελείται εδώ και μήνες στο Αρτσάχ.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αγαπητή οικογένεια του ιστορικού Α.Σ. ΑΡΗΣ, ένας Σύλλογος όπως εσείς, προερχόμενος από μια πόλη σαν τη Θεσσαλονίκη η οποία γνωρίζει από προσφυγιά, δεν θα μπορούσε να μην αναγνωρίσει τον πόνο και τον αγώνα του λαού μας. Ο Αρμένικος λαός του Αρτσάχ εκτοπίζεται από τα πατρογονικά του εδάφη, ενώ παράλληλα ζει μια δεύτερη γενοκτονία, αυτή τη φορά από το Αζερμπαϊτζάν.

Ως περιφερειακό συμβούλιο των Αρμένιων Αθλητών και Προσκόπων Ελλάδος “Homenetmen”, ιδρυθέν το 1918 στην Κωνσταντινούπολη με παραρτήματα εν Ελλάδι σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, με περισσότερα από 30,000 μέλη παγκοσμίως και παρουσία σε 25 χώρες, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά  για τη στήριξή σας προς τον δίκαιο αγώνα του Αρμένικου λαού.

Θεωρούμε το σωματείο του ΑΡΗ οικογένειά μας και ευελπιστούμε σε μελλοντική συνεργασία , τόσο σε αθλητικό όσο και σε κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο».

To Top