ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ευχαριστούμε το ιστορικό σωματείο του Άρη, που έχει γράψει την δική του ιστορία…”

Στο περιθώριο της σημερινής συνέντευξη τύπου για την συνεργασία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη με την Μητρόπολη Σταυρουπόλεως-Νεαπόλεως, ο Μητροπολίτης Βαρνάβας ευχαρίστησε τον Άρη για την συνεισφορά του στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση σας, να συναντηθούμε. Και είναι μεγάλο πράγμα οι άνθρωποι να μπορούν να κοιταχτούν στα μάτια. Να κοινωνήσουνε οι άνθρωποι, να ζήσουν την εμπειρία της σχέσης, της ομορφιάς και της αγάπης. Αυτή μας η συνάντηση, αποκτάει μία ιδιαιτερότητα. Πρώτο, γιατί γίνεται παραμονές της μεγάλης των Χριστουγέννων γιορτής.
Μία γιορτή που σημαδεύει την ιστορία του κόσμου, γιατί η αγάπη του Θεού παρεμβαίνει στην αποτυχία και την αστοχία του ανθρώπου, επιλέγοντας να κατέβει από τον ουρανό και με το πρόσωπο ενός παιδιού, να αλλάξει τα πράγματα και την ιστορία, δείχνοντας έναν δρόμο. Αυτόν της αγάπης, που μόνο αυτή μπορεί να αλλάζει ουσιαστικά τα πράγματα. Ετσι λοιπόν, μέσα στο φως των Χριστουγέννων, γίνεται αυτή μας η συνάντηση.
Σε έναν τόπο άθλησης, σε ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Άρης, που έχει γράψει την δική του ιστορία, στην ζωή της πόλης μας και εκτός αυτής, με τους φίλους και τους ανθρώπους που στηρίζουν την ιστορική αυτή αθλητική ομάδα».
To Top