«Ευχαριστώ» από τους «Γιατρούς του Κόσμου»

Οι οργανωμένοι οπαδοί παρέδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς… Η πρωτοβουλία του Super 3 να συγκεντρώσει και να παραδώσει στους «Γιατρούς του Κόσμου» φάρμακα  είχε μεγάλη ανταπόκριση.
Μετά την ολοκλήρωση της αποστολής των μελών του συνδέσμου, οι “Γιατροί του Κόσμου”, έστειλαν ευχαριστήρια επιστολή.

Αναλυτικά:
 
«Αγαπητά μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Άρεως Super 3,

Οι Γιατροί του Κόσμου, όπως ήδη γνωρίζετε, λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη στη διεύθυνση, Ίωνος Δραγούμη 65, “ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ” όπου, εθελοντές γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι προσφέρουν, δωρεάν πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ψυχολογική υποστήριξη σε άτομα άπορα, ανασφάλιστα, άστεγα, σε πρόσφυγες και μετανάστες, ανεξάρτητα από χρώμα, φυλή, θρησκεία και εθνικότητα αλλά και σε Έλληνες που δεν έχουν πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Στη Θεσσαλονίκη οι Γιατροί του Κόσμου υλοποιούν επίσης προγράμματα που αφορούν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των αθίγγανων, των τοξικομανών και των άστεγων, ενώ και οι κινητές μας μονάδες παρέχουν πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και προληπτική ιατρική σε ορεινές και ακριτικές περιοχές της Ελλάδος, καθώς και σε μειονοτικές περιοχές.

Για αυτές τις αποστολές, αλλά και για όλες τις άλλες που πραγματοποιούμε συνεχώς, και πολύ περισσότερο αυτόν τον καιρό μετά από τις εκκλήσεις μας για βοήθεια έχουμε μεγάλη ανάγκη από φάρμακα, πολλά από τα οποία μας προμηθεύσατε και σεις από την συγκέντρωση των μελών.

Με την παρούσα λοιπόν, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχαριστίες μας για αυτήν την ευγενική σας χειρονομία.

Παρόμοιες κινήσεις εκφράζουν έμπρακτα την αγάπη του ανθρώπου για τον συνάνθρωπο και μας θυμίζουν ότι έχουμε στο πλευρό μας συμπαραστάτες του έργου μας».

 

 

To Top