«Ευχαριστώ» του γυναικείου μπάσκετ του Άρη στον Εδεσσαϊκό

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Άρη ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσης τον Εδεσσαϊκό για τη φιλοξενία στο τουρνουά Κορασίδων, το οποίο και κατέκτησαν οι «κιτρινόμαυρες».

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο Εδεσσαϊκός BC, τους παράγοντές του και τους χορηγούς για την πρόσκληση, τη φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση του τουρνουά μπάσκετ κορασίδων “Waterfall Magic Basket – Δημήτρης Χριστάκης”.

Σας ευχαριστούμε που προσφέρατε στις αθλήτριές μας ένα Σαββατοκύριακο  αγωνιστικών εμπειριών και προσωπικών αναμνήσεων και στις ομάδες μία ευκαιρία αγώνων προετοιμασίας και εκτίμησης δυνατοτήτων.

Ελπίζουμε να ξαναβρεθούμε την επόμενη χρονιά.

Καλή αθλητική χρονιά!» αναφέρει το κιτρινόμαυρο τμήμα.

«Ευχαριστώ» του γυναικείου μπάσκετ του Άρη σε φιλάθλους από Δράμα και Καβάλα! (photos)

Το γυναικείο μπάσκετ του Άρη στοχεύει στην επάνοδό του στη μεγάλη κατηγορία και στην προσπάθεια αυτή θέλει σύμμαχο και τον κόσμο της ομάδας.

Φίλαθλοι του Άρη από την Καβάλα και τη Δράμα συνδράμουν με τον δικό τους τρόπο και το «κιτρινόμαυρο» τμήμα τους ευχαρίστησε για τη συνεισφορά τους.

Δείτε την ανάρτηση:

Ευχαριστούμε όλους τους φιλους του γυναικείου μπάσκετ από τις πόλεις της Καβαλας και της Δράμας για την υποστήριξη στην μεγάλη προσπάθεια για την επιστροφή στην Α1.

Δημοσιεύτηκε από ARIS WBC στις Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020

To Top