ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Ευχαριστώ όσους έμειναν, άλλοι που τους θεωρούσαμε οικογένεια μας εκβίαζαν”

Ακολούθησε αναφορά στην επόμενη σεζόν με τον Θοδωρή Καρυπίδη να αναφέρεται και στους παίκτες που επέλεξαν να μείνουν στην ομάδα τον Ιούλιο, είτε όχι.

Αναλυτικά:

“Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει λόγω του κορωνοϊού. Συνεχίζουμε το ίδιο και λίγο μεγαλύτερο μπάτζετ. Έχουμε έναν κορμό, κρατήσαμε αυτούς που θέλουμε, όσοι δεν μας ενδιέφεραν, τους αφήσαμε. Αυτοί που ενδιαφέρθηκαν για την ομάδα, το είδαμε στα πλέι οφ και θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που έμειναν και άφησαν τις διακοπές τους για να παίξουν.

Κάποιοι άλλοι εκβίαζαν, ακόμα κι αν τους θεωρούσαμε οικογένεια, λόγω του ban και γι’ αυτό μείναμε με 10 και 11 παίκτες, γιατί δεν θέλαμε να πληρώνουμε του χρόνου το κρέας… ψάρι. Ζητήσαμε μια μείωση στα συμβόλαια 15% και να πάρουν τα λεφτά τους σε δύο δόσεις. Εμείς ότι υποχρεώσεις έχουμε θα τις καλύψουμε. Ολα εδώ πληρώνονται. Σε αυτή τη ζωή συναντιόμαστε τουλάχιστον δύο φορές.

Έχουμε βγάλει τα διαρκείας, ευχαριστούμε και αυτούς που πήραν και αυτούς που θα πάρουν. Η δύναμη του Άρη είναι ο κόσμος του, τους έχουμε ανάγκη. Έχουμε τον κόσμο, το τηλεοπτικό και τον Καρυπίδη. Αυτοί βάζουν λεφτά, κανείς άλλος. Εδώ ακούμε ότι είμαστε διαχειριστές, θα τρελαθούμε κιόλας”.

To Top