Εφιάλτης σε… ζωντανή μετάδοση!

Εφιάλτης! Ναι ο Άρης δικαίως πρέπει να φωνάζει για το γκολ της ισοφάρισης της Καλλονής, αλλά από εκεί και πέρα δεν έκανε απολύτως τίποτα για να διεκδικήσει τη νίκη. Μοιραία, έχασε με 3-1 στο ΟΑΚΑ, παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας και έχοντας πλέον μεγάλη – ίσως και μη αναστρέψιμη – διαφορά από τον προτελευταίο.

Ο Άρης ξεκίνησε το παιχνίδι προσπαθώντας να κρατήσει την κατοχή της μπάλας και να ελέγξει τον ρυθμό. Δεν κατάφερε να έχει κατοχή, είχε όμως τελικές και ήταν πιο επικίνδυνος από την Καλλονή στο πρώτο 20λεπτο.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Μανούσο στο 5’, το σουτ του όμως απέκρουσε ο Διούδης και από εκεί και πέρα οι κίτρινοι ήταν καλύτεροι. Στο 11’ μετά από σέντρα του Τσουμάνη ο Μανιάς δεν έπιασε καλά το σουτ μέσα από την περιοχή, στο 13’ σουτ του Τσουμάνη πέρασε λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και στο 14’ ο Τάτος έβγαλε τη σέντρα και ο Μανιάς με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σιδεράκη κάνοντας το 0-1.

Ο Άρης σταδιακά άρχισε να δέχεται την πίεση της Καλλονής και στο 25’ ο Καραγκούνης με προβολή έσωσε τον Άρη πριν ο Μανούσος πλασάρει τον Διούδη. Στο 34’ ήρθε η ισοφάριση, όταν από στημένη φάση ο Ζακουανί πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τη διαφορά ότι πριν σκοράρει είχε κρατήσει από τη φανέλα τον Μανιά για να αποκτήσει πλεονέκτημα. Φάση μπροστά στα μάτια του Καμπαξή, η παράβαση ξεκάθαρη μπροστά στον διαιτητή, αλλά δεν δόθηκε τίποτα! Το ημίχρονο κύλησε χωρίς άλλη φάση και άφησε τους κίτρινους δίκαια παραπονούμενους.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εφιαλτικό για τον Άρη. Μόλις στο 49’ η Καλλονή πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Μανούσος με βολέ στην κίνηση άφησε άγαλμα τον Διούδη, κάνοντας το 2-1. Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος έβγαλε τον Μαργαρίτη, πέρασε τον Σουνά και γύρισε στα μπακ τον Τσουμάνη, για να κάνει πιο επιθετικό το σχήμα του, όμως οι κίτρινοι μπορεί να είχαν κατοχή, αλλά δεν είχαν ούτε καθαρό μυαλό, ούτε σωστές αποφάσεις στην τελική πάσα και δεν δημιούργησαν καμία ευκαιρία.

Όταν προς το τέλος του αγώνα προσπάθησαν μαζικά να απειλήσουν, ο Λεοζίνιο βρήκε τον χώρο και με κούρσα από το κέντρο βρέθηκε στην μεγάλη περιοχή χωρίς αντίσταση, πλάσαρε τον Διούδη και έκανε το 3-1, δίνοντας τέλος στο ματς…

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Αναστασιάδης, Ζακουανί, Μαρσέλο, Κεϊτά (79’ Φουρλάνος), Λεοζίνιο, Νιαμπούγιου (70’ Φαρία), Καζάκης (62’ Λεάντρο), Μανούσος

ΑΡΗΣ: Διούδης, Καραγκούνης, Πουλίδο (56’ Γιαννίτσης), Κύργιας, Μαργαρίτης (51’ Σουνάς), Ηρακλής, Παπαδόπουλος (77’ Κοτσαρίδης), Τσουμάνης, Μανιάς, Τάτος, Αγκάνθο

To Top