«Εφτάρα» του Άρη στον Φιλυριακό

Τον τελευταίο της εντός έδρας αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έδωσε σήμερα η γυναικεία ομάδα του Άρη, που επιβλήθηκε με 7-0 του Φιλυριακού, και συνέχισε έτσι το αήττητο σερί της στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης η Μαντατζή με κεφαλιά, μετά από σέντρα της Γρηγοριάδου, ενώ στο 32΄ η Κεχαγιά διπλασίασε τα τέρματα για τις «κιτρινόμαυρες», μετά από όμορφη ενέργεια της Γρηγοριάδου από αριστερά.

Δύο λεπτά, μάλιστα, αργότερα ήταν η σειρά της Παράσχου να «γράψει» το όνομά της στον πίνακα τον σκόρερ, ανεβάζοντας τον πήχη του σκορ στο 3-0, ενώ το ημίχρονο έληξε 4-0 υπέρ των γηπεδούχων, μετά και το δεύτερο γκολ της Μαντατζή στο 39΄, όταν και πήρε το ριμπάουντ από σουτ της Κηπουρού.

Στο 55΄, η Γρηγοριάδου έβγαλε σε πλεονεκτική θέση την Κεχαγιά και αυτή διαμόρφωσε το 5-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα η Κηπουρού έκανε το 6-0, μετά από όμορφο συνδυασμό της επίθεσης του Άρη.

Τέλος, στο 83΄ η Γρηγοριάδου επιχείρησε το σουτ, απέκρουσε αρχικά η γκολκίπερ του Φιλυριακού, όμως, στην επαναφορά έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 7-0.

To Top