Εφτά χρόνια χωρίς χαρτιά η ομάδα του Κούγια!

Ένα αρκετά ενδιαφέρον ρεπορτάζ αποκαλύπτει η ενημερωτική ιστοσελίδα parapolitika.gr σχετικά με τον Αλέξη Κούγια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται: “Επτά χρόνια έχει να δώσει τα οικονομικά της στοιχεία, όπως υποχρεούνται από τον νόμο όλες οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες, η ΠΑΕ Παναχαϊκή ! Και συγκεκριμένα, η ομάδα του … εξυγιαντή κ. Αλέξη Κούγια από τον Ιούνιο του 2007, δεν έχει υποβάλλει απολύτως ΚΑΜΙΑ κατάσταση πού αφορά τα οικονομικά της στοιχεία, πράγμα πού αποτελεί ίσως ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Το ίδιο δημοσίευμα μιλάει για σκάνδαλο τονίζοντας ότι: “έγινε γνωστό με επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, πού στάλθηκε στις 8 Απριλίου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ ) , η οποία «νοείται» ότι είναι θεματοφύλακας της εφαρμογή των νόμων του κράτους στον επαγγελματικό Αθλητισμό. ΚΑΙ βεβαίως, είναι τουλάχιστον «περίεργο» το γεγονός ότι από το 2007 μέχρι σήμερα, η ΕΕΑ δεν έχει παρέμβει αποτελεσματικά εναντίον των παρανομιών της ΠΑΕ Παναχαϊκής, απαιτώντας από τους αρμόδιους του Υπουργείου Ανάπτυξης να ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ τον νόμο επιβάλλοντας τις προβλεπόμενες κυρώσεις πού μπορεί να είναι από βαρύτατο πρόστιμο, μέχρι και οριστική ΔΙΑΛΥΣΗ της φοροδιαφεύγουσας ΠΑΕ.

Το έγγραφο του Υπ. Ανάπτυξης, με αριθμό πρωτοκόλλου Κ2 – 1663, κοινοποιήθηκε και στον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό, στην γγΑ κ. Γιαννακάκη και τον γενικό διευθυντή Εμπορίου”.

Για περισσότερα μπορείτε να ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ

To Top