“Εφυγε” ο Μάρκοβιτς, συλληπητήρια από ΕΠΟ

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο Πάνος Μάρκοβιτς. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής των Δόξας Δράμας, Πανιωνίου και Εθνικής Ελλάδος διατηρούσε τα τελευταία χρόνια σχολές ποδοσφαίρου.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 16:00 στη Γλυφάδα. Μεγαλύτερη προπονητική του επιτυχία ήταν η κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανιώνιο το 1979, νικώντας στον τελικό του «Καραϊσκάκης» 3-1 την ΑΕΚ.

Κατά τη διάρκεια της καριέρα του, πέρασε από τους πάγκους των Δόξας Δράμας, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ηρακλή, Εδεσσαϊκού, Εθνικού Πειραιώς, Προοδευτικής, ΑΠΟΕΛ, Πανιωνίου, Πιερικού, Παναχαϊκής και Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Πάνου Μάρκοβιτς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του Πάνου Μάρκοβιτς, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 87 ετών. Ο Πάνος Μάρκοβιτς διατέλεσε ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Ανδρών στη διάρκεια της δεκαετίας του ’60, καθώς επίσης τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων. Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα 20/8/2012 και ώρα 16:00 στο Νεκροταφείο Γλυφάδας».

To Top