ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εχθρός του καλού, το καλύτερο…

Την ικανοποίησή του για την γενικότερη εικόνα της ομάδας στο ματς με την Σπάρτη, μετέφερε στους παίκτες του ο Δημήτρης Σπανός, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης στο Νέο Ρύσιο.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Είναι γεγονός πως η εικόνα του Άρη στο ματς με την Σπάρτη ήταν εμφανώς καλύτερη, από αυτή που παρουσίασαν οι «κιτρινόμαυροι» το τελευταίο διάστημα. Σίγουρα, δεν άγγιξε τα στάνταρ που έχει θέσει για τη συγκεκριμένη ομάδα ο Δημήτρης Σπανός και οι συνεργάτες του, ωστόσο, έδειξε την απαιτούμενη βελτίωση.

Κυρίως, ως προς τα διαστήματα που υπήρξε πίεση προς τον αντίπαλο, καλή κυκλοφορία μπάλας και σωστή αμυντική συμπεριφορά. Έλλειψε, όμως και πάλι το εύκολο γκολ. Αυτό για το οποίο δικαιολογημένα και γίνεται τόσος μεγάλος ντόρος το τελευταίο διάστημα.

Διότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν καταφέρει να αποτινάξουν από πάνω τους, την κακή συνήθεια του να παίζουν με τη φωτιά. Κόντρα στους Λάκωνες την Κυριακή, «πετάχτηκε» για μία ακόμα φορά ένα ημίχρονο. Ωστόσο, στο δεύτερο 45λεπτο έγινε το… αυτονόητο.

Η πίεση αυξήθηκε, όπως και οι ευκαιρίες και το σημαντικότερο όλων; Μπήκε η μπάλα στο πλεχτό. Ποια ήταν όμως η κριτική του Δημήτρη Σπανού; Αυτή που μετέφερε χθες στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια του Νέο Ρυσίου:

«Συγχαρητήρια για την εικόνα και το αποτέλεσμα. Ήμασταν αρκετά καλοί, για μεγάλο διάστημα του αγώνα. Δείξαμε βελτίωση και είναι αυτό που κρατάω μέχρι στιγμής. Χρειαζόμαστε περισσότερη συγκέντρωση στα τελειώματα. Θα πάνε όλα καλά, αρκεί να δείξουμε συνέπεια στον τομέα της βελτίωσης».

To Top