Εύκολα ο Ατρόμητος τον Παναιτωλικό (2-0) με πρωταγωνιστή τον Μανούσο

Ο Μανούσος ευστόχησε σε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε άλλο ένα γκολ, το οποίο πέτυχε ο Κωτσόπουλος, και έτσι ο Ατρόμητος, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, επικράτησε εύκολα του Παναιτωλικού με 2-0 στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο αποφασισμένα στο παιχνίδι και με ξεκάθαρο στόχο να πετύχει ένα γρήγορο που θα του έδιωχνε το άγχος. Και αυτό το γρήγορο γκολ λίγο έλειψε να έρθει μόλις στο 8΄, όταν έπειτα από φάση διαρκείας μέσα στα καρέ του Παναιτωλικού, ο Κωτσόπουλος έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Κνετ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Μπορεί σε αυτή τη φάση οι γηπεδούχοι να μην κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ αλλά έφτανε απλά μια ακόμα για να γίνει το 1-0.

Στο 14′, η ομάδα του Περιστερίου κέρδισε το πέναλτι όταν ο Ρισβάνης έπεσε μέσα στην περιοχή έπειτα από μαρκάρισμα του Ντάλσιο. Ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0 για την ομάδα του, η οποία στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, έχοντας πλέον το προβάδισμα, προέβη σε μια συντήρηση δυνάμεων και σκορ. Μέχρι το 45΄, το παιχνίδι «έσβησε» και με τους γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο, οι δυο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ το 1-0.

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και το μεγαλύτερο μέρος της επανάληψης. Από το 51΄ και μετά μάλιστα, οπότε και ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας απευθείας κόκκινης που δέχθηκε ο Ταχάρ μετά από μαρκάρισμα του στον Κωτσόπουλο, τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τον Ατρόμητο. Όλα έδειχναν ότι είτε οι γηπεδούχοι θα πάρουν «σβηστά» τους τρεις βαθμούς με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε είτε σε κάποια ευκαιρία θα πετύχαιναν και δεύτερο γκολ και θα το «κλείδωναν». Τελικά, έγινε το δεύτερο.

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ, Μανούσος έγινε δημιουργός όταν στο 78′ βρήκε με σέντρα από τα δεξιά τον Κωτσόπουλο και ο τελευταίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού για δεύτερη φορά, διαμορφώνοντας το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

To Top