Εύκολα ο ΟΦΗ τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (0-4)

Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντίκο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ο ΟΦΗ έκανε εμφατικό πέρασμα από το Αγρίνιο, επικρατώντας 4-0 του Παναιτωλικού!

Οι Κρητικοί πήγαν κεφάτοι στην Αιτωλοακαρνανία, σκόραραν στο 27′ με ένα από τα γκολ της χρονιάς από τον Ντίκο, ενώ στο δεύτερο μέρος έστησαν… γλέντι, με τον Γάλλο να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα (52′) και τους Τοράλ (73′) και Τσιλιανίδη (90’+3′) να ολοκληρώνουν το παζλ, επικρατώντας 4-0 του Παναιτωλικού!

Αυτήν ήταν, με διαφορά, η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας του Νταμπράουσκας στο φετινό πρωτάθλημα, που ανέβηκε στην 11η θέση με 15 βαθμούς. Στους 19 και στο «8» της κατάταξης οι Αγρινιώτες, οι οποίοι βρέθηκαν σε πολύ κακό απόγευμα.

Στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη πλέον ο ΟΦΗ, ο οποίος για πρώτη φορά εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν! Έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στο 22 βαθμούς και να κάνουν όνειρα για… εξάδα οι παίκτες του Παναιτωλικού.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (71΄Λιάβας), Μλάντεν, Μάλης (71΄Πέδρο), Χουχούμης, Ξενιτίδης (46΄Κολοβός), Φλόρες, Ντίας, Σενγκέλια (78΄Μάρτενσον), Καρέλης, Νταγκό (60΄Χατζηθεοδωρίδης).

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο (76΄Περέα), Ντιουσέ, Μπαλογιάννης (70΄Θοράρινσον), Τοράλ (76΄Γκερέρο), Νέιρα (70΄Τσιλιανίδης), Ντίκο (85΄Τζου).

To Top