Εύκολα την Σασουόλο η Νάπολι, σοκ για την Λάτσιο (videos)

Η Νάπολι ξεπέρασε ελεγχόμενα το εμπόδιο της Σασουόλο στο Maradona (2-0), όμως η Λάτσιο ηττήθηκε στο Olimpico από τη νεοφώτιστη, Τζένοα (0-1).

Στο 16’ άνοιξαν το σκορ οι Partenopei, όταν ο Πολιτάνο ανατράπηκε από τον Μπολόκα μέσα στην περιοχή και ο Οσιμέν από τη βούλα του πέναλτι έκανε το 1-0 με το 3ο του φετινό γκολ σε 2 αγώνες στην Serie A. Στη συνέχεια η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία είχε το πάνω χέρι και στο 34’ ευκαιρία για δεύτερο γκολ αλλά ο Ανγκισά δεν βρήκε στόχο μετά το κόρνερ του Πολιτάνο, με το 1-0 να παραμένει για το πρώτο μέρος.

Στο 59’ οι γηπεδούχοι είχαν τα πάντα έτοιμα για να κάνουν δύο τα τέρματά τους, όμως μετά το χέρι του Τόλιαν μέσα στην περιοχή, ο Ρασπαντόρι έστειλε την μπάλα ψηλά από την άσπρη βούλα. Τελικά το 2-0 έγινε στο 64’ όταν μετά την πάσα του Κβαρατσκχέλια ο Ντι Λορέντζο τελείωσε ωραία τη φάση με διαγώνιο σουτ. Το 2-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, αφού στο επόμενο διάστημα Ζιελίνσκι (76’) και Ρασπαντόρι (79’) και δεν μετέτρεψαν σε γκολ τις ευκαιρίες που έπεσαν στα πόδια τους.

Την ίδια ώρα, η Λάτσιο έκανε το… 0/2 στο πρωτάθλημα στη φετινή Serie A. Οι Laziali, που είχαν να αντιμετωπίσουν προβλήματα εντός της ομάδας, έχασαν στο Olimpico από τη νεοφώτιστη, Τζένοα, η οποία πέρασε με 0-1 χάρη στο γκολ του διεθνή φορ, Ρετέγκι. Ήταν η δεύτερη ήττα στη φετινή Serie A για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι μετά το εκτός έδρας 2-1 στην πρεμιέρα από την Λέτσε.

To Top