ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εύκολα τη Θύελλα (4-1) και +10 για τον Άρη…

Την 13η φετινή του νίκη πέτυχε ο Άρης, που επικράτησε εύκολα της Θύελλας Φιλώτα για την 15η αγωνιστική στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με την διαφορά από τον δεύτερο -πλέον- Νέστο Χρυσούπολης να είναι στους 10 βαθμούς. Σκόραρε ο Σέρχιο Κόκε, από ένα γκολ οι Τάτος, Ντούνης και Ιντζίδης.

Με εκπλήξεις η αρχική ενδεκάδα του Άρη, με τον Νίκο Αναστόπουλου να επιλέγει να αφήσει εκτός τον Μελισσά για να πάρει ανάσες, να δίνει φανέλα βασικού στον Σαμαρά, αλλά και στον Σέρχιο Κόκε, με τον Τάτο να παίζει στα χαφ στο πλευρό του Ρόβα.

Με τους φιλοξενούμενους να είναι ακίνδυνοι στα πρώτα λεπτά οι “κιτρινόμαυροι” έψαχναν συνεχώς το γκολ και το πέτυχαν στο 20΄με τον Τάτο. Μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Κόκε, στον Ν΄Λουντούλου και γύρισμα του δεύτερου στην μικρή περιοχή, ο αρχηγός του Άρη σαν σε προπόνηση άνοιξε το σκορ. Παρά το γκολ οι παίκτες του “Αλενατόρε” παρέμειναν νωχελικοί στο παιχνίδι τους, αν και έφτασαν δύο φορές κοντά στο 2-0 με τον Αντώνη Καπνίδη. Κεφαλιά του νεαρού φορ στο 33΄κατέληξε ελάχιστα αουτ, όπως και το σουτ του ίδιου ένα λεπτό αργότερα.

Στην πρώτη τους οργανωμένη επίθεση οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στον ύπνο την άμυνα του Άρη από στημένη φάση. Κόρνερ από τα δεξιά, με τον Ιορδανίδη να πέρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και να “κρεμάει” τον Σιδεράκη για το 1-1.

Την λύση στο πρώτο μέρος την έδωσε, σαν… άλλοτε ο Σέρχιο Κόκε. Ο Ισπανός με εξαιρετικό συρτό σουτ στις καθυστερήσεις, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Κοντογουλίδη.

Με… φόρα όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο ο Άρης. Ο Ντούνης πήρε τη θέση του Ν΄Λουντούλου και στην πρώτη του επαφή με πλασέ στην κίνηση στο 48΄, έγραψε το 3-1 μετά από σέντρα του Πόι από τα αριστερά.

Στο 70΄ο Ιντζίδης με ο δεύτερο συνεχόμενο του τέρμα, σε ισάριθμες αγωνιστικές έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στον Άρη, όταν μετά από κόρνερ του Τάτου, αμαρκάριστος με ωραίο γυριστό σουτ πέτυχε το 4-1.

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Γεωργιάδης(60΄Βουτσιάς), Κόκε, Ροβας, Σαμαράς, Ιντζίδης, Πόι, Ν΄Λουντούλου (46΄Ντούνης), Καπνίδης (71΄Κωνσταντινίδης), Τάτος, Τσουμάνης

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ: Κοντογουλίδης, Σπηλιώτης, Γεωργόπουλος, Πάλα, Τακίδης, Παπαγεωργίου (83΄Αθανασιάδης), Θεοδουλίδης, Ελευθεριάδης, Ιορδανίδης (66΄Καραπέτρος), Στεφανίδης, Μπαστάνης (66΄Σέχι)

Διαιτητής: Τσέτσιλας Κ. (Γρεβενών)

Βοηθοί: Παπαδόπουλος Χ. (Κοζάνης) – Γιάντσης Κ. (Ημαθίας)

 

 

To Top