Εύκολη νίκη για την Ξάνθη (5-2) επί της Αναγέννησης Καρδίτσας (video)

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα η Ξάνθη επικράτησε της Αναγέννησης Καρδίτσας με σκορ 5-2 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2. Κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο ο σύλλογος της Θράκης, μετά το 4-0 του πρώτου ημιχρόνου και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ η ομάδα της Θεσσαλίας.

Ο ΑΟΞ πήρε προβάδισμα στο 7’, όταν έκανε το σουτ, εκτός περιοχής, ο Γκόμεζ, ο Γκέκας προσπάθησε να μπλοκάρει, έχασε τη μπάλα και ο Διαμαντόπουλος σε κενή εστία έγραψε το 1-0.

Οι Θρακιώτες στο 24’ έφτασαν στο 2-0. Ο Γκόμεζ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Διαμαντόπουλος πήρε την κεφαλιά-πάσα και ο Γκινσάρι με προβολή σημείωσε το 2-0. Στο 36’ ο Γκόμεζ εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπακογιάννης καταλόγισε πέναλτι για χέρι στον Πλέγα. Ο Διαμαντόπουλος από την «άσπρη βούλα» έγραψε το 3-0 στο 38’. Από την ΑΣΑ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την παράβαση. Στο 40’ ο Τσέλιος με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής, έστειλε συστημένη την μπάλα στο παραθυράκι του Γκέκα για το 4-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αλί Μπαμπά στο 69’ έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» για το 5-0, όταν με ωραία κίνηση και πλασέ νίκησε τον Γκέκα. Η ΑΣΑ κατάφερε να μειώσει στο 74’ σε 5-1, με ωραία προσπάθεια και σουτ εκτός περιοχής του Μάνιου. Το 5-2 έγινε στο 79’ όταν ο Μπαντιμπανγκά επιχείρησε το σουτ εκτός περιοχής, ο Ιτσο απέκρουσε και ο Λαρέα στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ξάνθης.

ΞΑΝΘΗ (Βούλιτς): Ίτσο, Μιχαήλ, Ιμπραΐμι, Γκινσάρι (45+3’ λ.τρ. Αλί Μπαμπά), Παπάζογλου (61’ Φαζός), Διαμαντόπουλος (72’ Μονρόουζ), Γκόμεζ (61’ Θυμιάνης), Τζανακάκης, Τσέλιος, Δόρης, Δεληγιαννίδης (46’ Ουνγιαλίδης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Αμανατίδης): Γκέκας, Γκουγκούδης, Καρανίκας, Κοτσώνης, Λαρρέα, Μπάλλας (72’ Δημούτσος), Πλέγας, Πολίτης (39’ Μπαντιμπανγκά), Μπενγκόα (60’ Βιδάλ), Μπιανκόνι (60’ Μάνιος), Μπραμπίγια (39’ Γκίνη).

To Top