Εύκολη υπόθεση για τις γυναίκες

Με «όπλο» τους την υποδοχή, οι γυναίκες του Άρη επέστρεψαν στις επιτυχίες, μετά την κακή παρένθεση το περασμένο Σάββατο στο Βότση, νικώντας τον ΔΑΣΩ στο «Αν. Πεταλίδης» με 3-1 σετ στο εξ΄ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα κορίτσια του Φρέντι Μπρουκς, χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, και με κορυφαία την Κατερίνα Δαουλτζόγλου επιθετικά, πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης και στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο σαββατιάτικο ματς με τον Αίαντα Ευόσμου.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Άρη, Φρέντι Μπρουκς, δήλωσε ικανοποιημένος για το θετικό αποτέλεσμα, επισημαίνοντας πως «έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των κοριτσιών και ελπίζω ότι στη συνέχεια θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Τα σετ: 25-13, 23-25, 25-16, 25-20

Άρης (Μπρουκς): Ωρολογοπούλου, Βελίκοβα, Δαουλτζόγλου, Καλανταρίδου, Γάτση, Κοτέογλου, Διαμαντή (λ) / Μοδιώτη, Μέλκα, Κοσμά.

ΔΑΣΩ (Γεωργιάδης): Σεφεριάδου, Μπαχαράκη, Κοθυτσοώστα, Μιχαλιού, Ασλανίδου, Παυλίδου, Αλβανού (λ) / Μαρκάδα, Ξανθοπούλου.

To Top