«Εύκολο» Μουντιαλικό ταμείο με combo

Συνέχεια της νοκ άουτ φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου σήμερα και το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό της Βραζιλίας με το Μεξικό. Το βράδυ, το Βέλγιο έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Ιαπωνία.

Βραζιλία – Μεξικό

Στις 17:00 στο «Samara Arena» αγωνίζονται Βραζιλία και Μεξικό. Η «σελεσάο» τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου παρά το γεγονός πως δεν ικανοποίησε πλήρως με τις εμφανίσεις της. Σήμερα καλείται να αποκλείσει το Μεξικό, από το οποίο δεν έχει χάσει ποτέ σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου (3-1-0). Το Μεξικό ήταν εντυπωσιακό στα πρώτα δύο ματς του γκρουπ, αλλά απογοήτευσε στο τελευταίο κόντρα στη Σουηδία. Αυτό που απασχολεί ωστόσο είναι η ίωση που ταλαιπωρεί αρκετούς παίκτες της Μεξικάνικης αποστολής. Εκτός είναι ο στόπερ Μορένο λόγω τιμωρίας, με τους Ερνάντεζ, Βέλα και Λοσάνο να συνθέτουν την επιθετική τριπλέτα. Τί κρατάμε ως Foxbet; Η Βραζιλία έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με την απόδοση να είναι όμως χαμηλή. Πάμε με το combo 1 & under 3.5 στο 2.09.

Βέλγιο – Ιαπωνία

Στο «Rostov Arena» γίνεται το βραδινό ματς. Το Βέλγιο είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, κάτι που πρέπει ωστόσο να το δείξει και στον αγωνιστικό χώρο. Από τον όμιλο προκρίθηκε ως πρώτο και έχοντας κάνει το απόλυτο σε νίκες. Επανέρχονται σήμερα όλοι οι βασικοί, μεταξύ των οποίων και ο φορ Λουκάκου που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Αμφίβολος δίνεται ο μεσοεπιθετικός Γιανουζάι, με τον Μαρτίνεζ όμως να έχει λύσεις. Την πρόκριση στην ισοβαθμία με τη Σενεγάλη κατάφερε να πάρει η Ιαπωνία, γεγονός που χαρακτηρίζεται απόλυτη επιτυχία για τους «μπλε σαμουράι». Ο κόουτς Νισίνο αναμένεται να επαναφέρει σήμερα βασικούς, καθώς στο προηγούμενο έκανε αλχημείες. Εύκολα ή δύσκολα το Βέλγιο θα είναι η ομάδα που θα προκριθεί στα προημιτελικά. Η Ιαπωνία είναι φιλότιμη, όμως θα τα βρει σκούρα απέναντι στο ποιοτικό Βέλγιο. Ποντάρουμε στον άσο & over 1.5 στο τίμιο 1,70.

To Top