ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εύσημα από Μάντζιο για την εμφάνιση, το βάρος στη νίκη ηρεμία για την διακοπή

Δεν υπάρχει χρόνος μέσα στην ομάδα του Άρη να σταθεί περισσότερο στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Έπειτα από την ξεκούραση, την αποφόρτιση, οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν από χθες και πάλι στις προπονήσεις με ένα και μόνο στόχο σε αγωνιστικό επίπεδο, το επερχόμενο παιχνίδι με το Βόλο, στο Πανθεσσαλικό.

Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, όμως η συνέχεια επιβάλλει να στρέψουν την απόλυτη προσοχή στην επιχείρηση-“τρίποντο” την ερχόμενη Κυριακή.

Με την επιστροφή στις προπονήσεις ο Άκης Μάντζιος γνωρίζει ότι πρέπει να ρίξει το βάρος στην ψυχολογία σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του… κοντράστ που βίωσαν οι παίκτες του: από την μια η καλή εμφάνιση, από την άλλη η διαιτησία πλαστογραφία. Χωρίς να θελήσει να πει πολλά λόγια στους ποδοσφαιριστές του, τους έδωσε συγχαρητήρια, απονέμοντας τα εύσημα για την εμφάνισή τους κόντρα στην ΑΕΚ και όπως ήταν λογικό έστρεψε το ενδιαφέρον στο ματς της Κυριακής.

Το σίγουρο είναι ότι αν οι κιτρινόμαυροι εμφανίσουν την εικόνα των δύο τελευταίων αναμετρήσεων, με Παναιτωλικό και ΑΕΚ, θα έχουν πολλές πιθανότητες για το τρίποντο. Ένα παιχνίδι όπου η νίκη έχει ειδικό βάρος προσδίδοντας ηρεμία μέσα στην νέα διακοπή του πρωταθλήματος, πολύτιμο “εφόδιο” για την δύσκολη συνέχεια. Ο Άρης μετά τη διακοπή έχει μία εξάδα αγώνων μέχρι τις γιορτές, με τρία ματς στην έδρα του, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Ιωνικό και άλλα τόσα εκτός, με δύο ντέρμπι, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αλλά και την έξοδο στο Ηράκλειο, για την αναμέτρηση κόντρα στον πάντα δυνατό στην έδρα του ΟΦΗ.

To Top